Primarul Neagoie din Ioneşti minte mai abitir ca Pinochio (I)

miercuri, 31 martie 2010

Cetăţenii regretă că l-au votat!

Primarul Neagoie din Ioneşti minte mai abitir ca Pinochio (I)

Constantin Neagoie, efemerul primar al localităţii Ioneşti, ţine cu dinţii de această funcţie. Disperat să câştige din nou încrederea ioneştenilor, Neagoie comite greseli cu iz penal. Cu promisiuni şi vorbe meşteşugite, edilul cu „miros de chimicale“ a reuşit să sucească minţile mai multor administratori de firme de construcţii, care au executat în urmă cu câteva luni de zile lucrări de asfaltare a drumurilor comunale în valoare de zeci de miliarde de lei.

Lucrările nu au fost plătite nici până astăzi şi nici nu se întrevede vreo posibilitate legală pentru a fi achitate. Directorii de la societăţile Onil Serv şi Strabag – Vâlcea sunt cei care au fost duşi cu vorba de primarul Neagoie. Fără a avea o acoperire sută la sută legală, primarul din Ioneşti a încheiat contracte cu respectivele firme pentru lucrări de peste 100 de miliarde lei vechi. Neagoie a pus căruţa înaintea cailor: mai întâi a întocmit contractele, a realizat lucrările, iar acum aleargă pe la toate „cancelariile“ locale şi naţionale pentru a obţine finanţarea.

O misiune aproape imposibilă pentru primarul-afacerist. Cele două firme ameninţă cu instanţa de judecată şi cu punerea sechestrului pe bunurile Primăriei Ioneşti, inclusiv pe clădirea în care funcţionează instituţia. Neagoie nu are probleme numai cu lucrările cu caracter pre-electoral, ci şi cu atitudinea sfidătoare, dispreţuitoare,  pe care o afişează în ultima perioadă în relaţiile cu angajaţii şi cu cetăţenii, care vin în audienţă la primărie. „Arogant şi mincinos“ aşa îl cataloghează mai nou cetăţenii din comuna Ioneşti pe primarul Neagoie.  
Nicu Trandafir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe