Preşedintele OLTCHIM, Ioan Gavrilescu, pasionat de muzica latino

miercuri, 31 martie 2010

Altfel decât îl cunoaştem:

Preşedintele OLTCHIM, Ioan Gavrilescu, pasionat de muzica latino

Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea se află pe primul loc în Europa în ceea ce priveşte participarea neîntreruptă în cupele europene - 27 de ani. Un alt record de longevitate îl deţine chiar preşedintele clubului sportiv de handbal. Ioan Gavrilescu se ocupă de destinele Oltchimului de 32 de ani. Ioan Gavrilescu este singurul şef de club din istoria Oltchimului, club pe care îl conduce de 32 de ani.

În sportul românesc este întrecut doar de Jean Pădureanu, care la Bistriţa are 46 de ani de cînd este în funcţie. Pe lîngă handbal, preşedintele Oltchimului mai are însă o pasiune: muzica latino. Altfel, Gavrilescu spune că nu a găsit încă antrenorul ideal pentru echipa sa. Vâlceanul crede că tehnicianul potrivit pentru fetele sale trebuie să aibă jumătate din Gheorghe Tadici şi jumătate din atitudinile actualului antrenor, Radu Voina.

Lecuşanu: „Nu mă sperie Gyor!”

Centrul campioanei României, Oltchim Rm. Vâlcea, Narcisa Lecuşanu, a prefațat pentru site-ul ehfcl.com semifinala cu Györ: "Sunt partide deschise oricărui rezultat, dar sunt convinsă că avem o şansă bună să ajungem în finală. Încă nu pot spune cine e favorită, mai e mult până acolo!"

Oltchim, la turneul amical Szabella Cup

Adversare în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, Gyor şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar şi Hypo Viena, au parafat participarea la turneul amical Szabella Cup, din luna august, găzduit de campioana Ungariei. Deşi mai sunt cinci luni până la desfăşurarea competiţiei, organizatorii unguri au anunţat deja programul Szabella Cup. "Încă nu este stabilit tot programul echipei până la începerea noului sezon, dar la turneul de la Gyor am confirmat participarea", a declarat preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu.

Astfel, în 14 august se vor avea loc partidele dintre Vaci NKSE şi Oltchim, respectiv Gyor şi Hypo Viena. A doua zi vor avea loc confruntările: Hypo - Oltchim, Vaci NKSE - Gyor, Vaci NKSE - Hypo şi derby-ul Gyor - Oltchim Râmnicu Vâlcea. Până atunci însă, campioanele Ungariei şi României se vor duela în semifinalele actualei ediţii a Ligii Campionilor, în 11 aprilie, la Gyor, iar în 18 aprilie, la Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe