Bogdan Pistol, apreciat de locuitorii din cartierul Căzăneşti

miercuri, 31 martie 2010

Candidatul PNL la Primăria Râmnicului

Bogdan Pistol, apreciat de locuitorii din cartierul Căzăneşti

Marţi, 30 martie 2010 Bogdan Pistol, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea a continuat seria întâlnirilor cu cetăţenii, deplasându-se împreună cu staful de campanie în cartierul Căzăneşti, unde a stat de vorbă cu cetăţenii din zonă şi le-a ascultat doleanţele acestora.

Primul lucru pe care l-au apreciat locuitorii din Căzăneşti a fost faptul că “de acum încolo vom avea un primar şi mai frumos”. După ce Bogdan Pistol a prezentat soluţiile prin care va rezolva neajunsurile locuitorilor din Căzăneşti, asigurându-i pe aceştia de faptul că o dată ce va fi ales primar va fi în slujba cetăţeanului, unul dintre participanti a exclamat:   “Veniţi la primărie până nu se alege praful!”.

După terminarea discuţiilor referitoare la problemele cu care se confrunta locuitorii din Căzăneşti şi prezentarea soluţiilor concrete pe care Bogdan Pistol, candidatul Partidului Naţional Liberal le are pentru aceştia, cetăţenii din zonă l-au invitat pe candidatul liberal să participe la slujba de Înviere de la biserica din zonă. În urma acestei invitaţii, staful de campanie a asigurat că va încerca să modifice programul candidatului Bogdan Pistol astfel încât să încerce să onoreze această invitaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe