“Municipalii”, învinşi la scor de neprezentare la Mioveni

duminică, 28 martie 2010

Vor mai juca tocmai peste trei săptămâni:

„Municipalii”, învinşi la scor de neprezentare la Mioveni

După o primă repriză albă, Dacia Mioveni a câştigat clar cu CSM Rm. Vâlcea, scor 3-0. Gazdele au început partida cu noile mingi Adidas, însă jucătorii nu s-au descurcat deloc. Astfel, după pauză, gazdele au folosit vechile mingi Nike cu care au reuşit să marcheze de trei ori, obţinând victoria.

Galben-verzii au avut un nou meci după o pauză de trei săptămâni, iar acest lucru s-a văzut în primul mitan. Doar două acţiuni au avut gazdele în această parte a jocului, echipa suferind în rest la construcţie şi la eficacitate. După pauză, Dacia s-a dezlănţuit, reuşind trei goluri unul mai frumos ca altul. Nistor a deschis scorul în minutul 50, pentru ca Ayza să facă 2-0 dintr-o foarfecă spectaculoasă 20 de minute mai târziu. Scorul final a fost stabilit de juniorul Coşereanu după o acţiune pe dreapta a lui Azya şi Enache.

„Municipalii” rămân cu 23 de puncte şi cad pe locul 10, însă vor primi 6 puncte, deşi nu vor juca următoarele două etape. CSM ar fi trebuit să întâlnească pe FC Drobeta (în deplasare) şi pe Jiul (acasă), una retrasă, cealaltă exclusă, aşa că următorul meci al trupei lui Mitică Teleşpan va fi abia peste 3 săptămâni (!!!) tot în deplasare, la Arad, după care va urma partida de acasă cu U Cluj.

Chimiştii au „răsturnat” căruţa din Caracal

Meci de infarct pe Stadionul Oltchim, unde formaţia antrenată de Marian Deaconescu a reuşit să câştige in extremis în faţa trupei lui Jean Niţulescu, FC Caracal. Chimiştii au deschis scorul relativ repede, în minutul 6 prin Bărbuţ, dar au fost egalaţi în primul minut al reprizei secunde prin Stancu. Caracalenii au preluat apoi conducerea prin Georgescu, în minutul 60, dar vâlcenii au avut două minute perfecte la jumătatea părţii secunde (minutele 70 şi 71) când au înscris prin Marinescu şi Nuţu, aceta din urmă stabilind şi scorul final, 3-2.

Cu 35 de puncte, gruparea preşedintelui Mihai Diculoiu ocupă acum locul 5 în clasamentul Seriei C4 şi etapa viitoare merge la Târgovişte pentru meciul cu fosta divizionară B, FCM. De partea cealaltă, Ghecon a deschis scorul (Cosmin Ursu) în meciul de la Piteşti, cu FC Argeş 2, dar au fost egalaţi de Vintilă, pentru ca Doman să aducă victoria trupei din Trivale, 2-1. după 20 de etape, Ghecon rămâne cu 22 de puncte şi ocupă locul 15, etapa viitoare urmând ca vâlcenii să joace la Berbeşti cu Juventus Bascov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe