Participarea Asociaţiei Depresiunea Horezu la Târgul Internaţional de Turism Holiday Market

miercuri, 24 martie 2010

Comunicat de presă

Participarea Asociaţiei Depresiunea Horezu la Târgul Internaţional de Turism Holiday Market

In perioada 18 - 21 martie 2010 a avut loc la Bucuresti  prima ediţie a Târgului Internaţional de Turism Holiday Market . Targul s-a desfasurat la Palatul Parlamentului, o locatie deosebita, pe o suprafata de 3500 mp,  reunind  agentii de turism,  hotelieri, asociatii regionale de promovare a turismului, birouri si reprezentante de turism ale mai multor state, autoritati locale.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a pus la dispozitia Asociatiei Depresiunea Horezu, un spatiu pentru expunerea ofertei  turistice prin care vizitatorii sunt indemnati sa aleaga regiunea Horezu ca viitoare destinatie pentru vacantele lor. Au fost  prezentate vizitatorilor varietatea atractiilor turistice, a evenimentelor,  a manastirilor, bisericilor, culelor, frumusetile naturii, legendele si traditiile .

Reprezentanţii Asociatiei Depresiunea Horezu, au purtat discuţii directe cu agenţiile de turism specializate pe incoming şi interesate de oferta turistică şi culturală a regiunii, au oferit interviuri pentru presa si au distribuit materiale de promovare in limbile romana, engleza si franceza.. In acest timp pe ecranul din standul ministerului au rulat filme despre regiune. Din datele comunicate de ANAT, la acest targ au participat peste 19500  de persoane, o buna parte alegand sa viziteze standul Depresiunii Horezu.

In perioada in perioada 25 – 28 martie,  Asociatia Depresiunea Horezu  va participa la cea de-a 23-a editie a Targului de Turism al Romaniei organizat la Romexpo, Bucuresti. Operatorii de turism din Depresiunea Horezu, sunt invitati la sediul Primariei Horezu cu propriile lor materiale de promovare care vor fi distribuite in cadrul acestui targ.Targul de turism de la Bucuresti este doar unul din evenimentele la care administratia locala se pregateste sa participe in urmatoarea perioada.

Asociaţia Depresiunea Horezu

Preşedinte    
Prof. Ec. Constantin  Niţu

Pentru orice detalii legate de participarea la Targul de Turism al României, vă rugăm să ne contactaţi la telefon
0250 860 190, Fax: 0250 860 481, email [email protected].  Persoană de contact: Ing. Ciocîrlan Laurenţiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe