Romeo Rădulescu, lansat oficial în cursa pentru Primăria Râmnicului

duminică, 21 martie 2010

Romeo Rădulescu, lansat oficial în cursa pentru Primăria Râmnicului

Prim-vicepreşedintele PD-L Vâlcea, Romulus Bulacu crede că adversarii PD-L nu ar trebui să atace proiectele fostului primar, Mircia Gutău, pentru că ar putea pierde în acest fel şansa de a ocupa scaunul părăsit de el.

PD-L se va folosi de imaginea lui Mircia Gutău

În opinia acestuia, dacă unul dintre candidaţii celorlalte partide va recurge la o campanie agresivă, îşi va tăia singur din procentele pe care le poate obţine la alegerile parţiale din 18 aprilie. „Este ca o sinucidere să ataci acum proiectele lui Gutău”, susţine Bulacu. Chiar dacă au existat zvonuri cum că reprezentanţii PD-L au început deja campania electorală pentru Romeo Rădulescu, conducerea partidului spune că ea va fi demarată la termenul legal.

Bulacu nu neagă însă că PD-L se va folosi din plin de imaginea lui Mircia Gutău în această campanie, pentru a influenţa electoratul. „Nu am analizat încă strategia de campanie electorală, dar ea va fi una de bun simţ. O asociere între candidatul nostru şi Mircia Gutău va fi benefică, evident, şi probabil este cel mai mare atu al nostru”, crede Romulus Bulacu.

Lansat oficial

Săptămâna trecută, reprezentanţii PD-L s-au reunit în cadrul Biroului Permanent Judeţean, unde l-au desemnat oficial drept candidat la Primăria Râmnicului pe Romeo Rădulescu. Conform mai multor sondaje de opinie, candidatul PD-L ar avea cele mai mari şanse în acest moment să câştige Primăria Râmnicului. Se pare că Romeo Rădulescu se află pe primul loc în toate sondajele de opinie, atât ale PNL, cât şi în cele comandate de PSD.

„Romeo Rădulescu are prima şansă şi cred că, dintre toţi, el este cel mai potrivit să conducă Primăria, pentru că ştie cu ce se mănâncă administraţia. La ceilalţi este discutabil, iar faptul că este tânăr îi dă încă un avantaj”,  crede prim-vicepreşedintele PD-L Vâlcea. Romeo Rădulescu susţine, la rândul său că îşi doreşte să câştige din primul tur aceste alegeri, dacă nu cu 70%, aşa cum a reuşit Mircia Gutău, măcar cu puţin peste 50%. În caz contrar, democrat-liberalii s-au gândit din partea cărui partid vor să obţină susţinere pentru turul doi.

Romeo Rădulescu este de părere că va ajunge în turul doi cu social-democratul Remus Grigorescu, pe care îl consideră principalul contracandidat. De aceea, strategia PD-L este de a cere ajutorul liberalilor. „Îmi respect toţi candidaţii. Eu sper să mă voteze peste 50% dintre râmniceni, dar, dacă se va ajunge în turul doi, cred că vom face o alianţă cu PNL, pentru că eu văd în PSD principalul competitor.

Este până la urmă reprezentantul unei formaţiuni politice puternice. PSD-ul are cel mai puternic contracandidat, pentru că este cel mai puternic partid din România. Voi înlocui cu succes lipsa primarul Gutău, toate proiectele vor continua”, a declarat Rădulescu. Principalul punct pe care va marja primarul interimar în aceste alegeri va fi acela de a promite râmnicenilor că va continua proiectele lui Gutău. Romeo Rădulescu are 38 de ani, este inginer, şi, până luna trecută, când a fost învestit ca primar interimar a fost viceprimar al Râmnicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe