Sparle si soparle

miercuri, 17 martie 2010

Sparle si soparle

• De când a fost ales Victor Ponta preşedinte la PSD, Costi Rădulescu gândeşte planuri de detronare din funcţie a secretarului executiv al PSD Vâlcea, Dumitru Persu. Acest post este de fapt cel mai important din tabăra social-democraţilor, întrucât fotoliul de secretar executiv îţi asigură accesul la toate documentele secrete de partid, plus conducerea din umbră a treburilor politice. Oricum, trebuie să spunem că Victor Ponta şi Costi Rădulescu se cunosc destul de bine din anul 2002, când amândoi conduceau organizaţia de tineret, fapt ce îl îndreptăţeşte acum pe ultimul dintre ei să ceară o funcţie mare în cadrul PSD Vâlcea.

• A treia societate comercială, ca mărime, din judeţul Vâlcea... nu are un site propriu. Este vorba de Uzinele Sodice Govora, unde conducerea executivă se zgârceşte la câteva sute de euro pentru a-şi construi un site. În urmă cu vreo trei ani, întreprinderea avea un site, însă acum, dacă tastezi adresa respectivă, te redirecţionează direct la site-ul în limba engleză al companiei Ciech.

• Confirmam şi noi! Comandantului Poliţiei Vâlcea, comisarul şef Eugen Neaţă, îi plac blondele. În urma „investigaţiilor“ noastre am ajuns la concluzia că blonda preferată a şefului poliţiei este...Teodora, fiica sa. Ea este misteriosul personaj feminin în compania căruia a fost zărit, în repetate rânduri, Eugen Neaţă de către colegii noştri de la o altă publicaţie.

• Deputatul Sorin Zamfirescu nu prea are activitate pe la Bucureşti şi s-a apucat să scrie reclamaţii pe la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Vâlcea. Zamfirescu a fost terbil de ofuscat când, zilele trecute, nu a fost recunoscut de un jandarm, aflat de serviciu la o instituţie publică. Parlamentarul a luat foc când a fost legitimat de omul care nu-şi făcea decât datoria. Propunem şi noi ca respectivul jandarm să primească o primă pentru modul exemplar în care a acţionat! Legile sunt legi pentru toată lumea, domnule Zamfirescu!

• Umilinţă şi aşteptare de câteva ore la coadă – de asta au parte agricultorii din localităţile învecinate Râmnicului când vin la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Vâlcea să depună dosarele pentru obţinere de subvenţii. Fermierii (o mare parte dintre ei oameni bătrâni) sunt nevoiţi să îndure ore de stat în picioare la coadă, după care, când ajung în birou, funcţionarii de aici le transmit că pentru acordarea de subvenţii trebuie să aibă fiecare... un dosar-plic. Altă alergătură prin oraş, alt timp pierdut....

• Ziarul lui Corneliu „Vaccin“ Tudor - „Tricolorul” - scria recent că în noaptea de 26 spre 27 februarie, la Motelul Capela, au chefuit mai multe persoane publice importante. Iată ce se scrie, printre altele, în „Tricolorul”: „Motelul respectiv îi aparţine lui Nicolae Minea, cunoscut infractor local, cu dosare penale grele, despre care se spune că ar avea 22 de firme, dar şi tot atâtea dosare penale. Nicolae Minea a fost condamnat la 8 ani de puşcărie în Afacerea Alutus, pentru săvârşirea infracţiunii de stabilire, cu intenţie, a unei valori diminuate faţă de valoarea comercială reală a bunurilor aparţinând autorităţii publice sau instituţiilor publice. Practicantul metodei «suveica» a fost condamnat şi la plata a 38 miliarde de lei vechi, dar «tunul» dat statului român se ridică la peste 150 miliarde de lei”. Nu-i aşa că nu iese fum fără foc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe