Vâlceni înşelaţi de un escroc din Mangalia

duminică, 14 martie 2010

Vâlceni înşelaţi de un escroc din Mangalia

Un bărbat din Mangalia este cercetat de poliţişti după ce a înşelat cel puţin 20 de persoane, cărora le-a cerut diverse sume de bani pretinzând că este angajat al unei instituţii publice de control. Poliţia Cernavodă a declanşat o anchetă după ce o femeie administrator la o societate comercială, a reclamat că fusese contactată telefonic de o persoană care s-a prezentat ca fiind angajat la o instituţie publică de control din domeniul economic – financiar şi care i-a solicitat suma de 1.500 de lei pentru a scăpa de un control fiscal din partea instituţiei la care susţinea că lucrează.

Poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la un imobil din Mangalia unde locuieşte principalul suspect, Marian C, de 41 de ani. În locuinţă au fost găsite mai multe telefoane mobile, cu ajutorul cărora suspectul îşi contacta victimele, precum şi mai multe carduri bancare în contul cărora erau trimise sumele de bani de la persoanele înşelate.

Bărbatul contacta telefonic în principal persoane de sex feminin (persoane singure, divorţate), administratori de societăţi cu o activitate comercială minimală, cărora le solicita să depună diverse sume de bani într-un cont, pentru a trece cu vederea unele nereguli săvârşite (vânzarea de produse „pe caiet”, comercializarea de ţigări sau produse alcoolice netimbrate, etc.). Cele 20 de persoane prejudiciate domiciliază în principal în mediul rural, în comune din judeţele Constanţa, Brăila, Vâlcea, Buzău, Gorj sau Mureş. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului, existând posibilitatea ca numărul victimelor să fie mult mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe