Senatorul Frâncu, posibil candidat al PNL pentru Primărie

duminică, 14 martie 2010

Senatorul Frâncu, posibil candidat al PNL pentru Primărie

Senatorul Emilian Frâncu ar putea fi candidatul PNL pentru Primăria Râmnicului după ce mai multe surse din cadrul partidului susţin că acesta se află cu peste 10 procente în faţa principalului contracandidat, Bogdan Pistol. Conducerea partidului a declarat că în această săptămâna va fi făcut public numele celui care va fi aruncat în bătălia pentru Primăria Râmnicului. Deşi liderul PNL susţinea în urmă cu două săptămâni că cel care se va poziţiona pe primul loc în sondajul de opinie nu va fi neapărat şi candidatul, lucrurile par să stea altfel acum.

Buican a declarat săptămâna trecută că, dacă Emilian Frâncu se va clasa pe primul loc în sondajul de opinie, cu siguranţă el va fi candidatul PNL pentru Primăria Râmnicului. „Nu cunosc detalii şi nu discutăm despre acest subiect până la finalizarea sondajului de opinie. Va urma o Adunare Generală, un Birou Politic Central, decizia urmând să se ia în Biroul Politic Central. Sunt surprins că un sondaj de opinie comandat de PNL răsuflă aşa uşor”, a afirmat şeful liberalilor.

Deşi se vehicula că Emilian Frâncu nu va candida la Primărie, chiar dacă va ieşi învingător în sondajul de opinie, şeful PNL a ţinut să menţioneze că acesta îşi doreşte să intre în cursă. „Eu am vorbit cu el şi, dacă sondajul va indica că are şanse să câştige, el se va înscrie în această cursă. În ciuda a tot ce se vehiculează, eu aş fi fericit să îl susţin pe Emilian Frâncu la Primărie, iar toţi colegii se vor supune deciziei”, conchide Cristian Buican. (A.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe