Poliţia a aplicat într-o singură zi 140 de sancţiuni

duminică, 14 martie 2010

Poliţia a aplicat într-o singură zi 140 de sancţiuni

 
În conformitate cu Planul de acţiune ,,SIGURANŢA” al Inspectoratului General al Poliţiei Române, sâmbătă, 13 martie a.c., sub directa coordonare a echipei manageriale a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, s-au desfăşurat acţiuni în sistem integrat la care au participat efective ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, Biroului Străini şi Imigrări, Biroului Poliţiei Transporturi, Gărzii Financiare Vâlcea, Direcţiei Silvice Vâlcea şi ai Poliţiei Comunitare Râmnicu Vâlcea.

Astfel, 182 de efective, din care  127 de poliţişti, 26 de jandarmi, 4 lucrători ai Biroului pentru Imigrări şi 25 alte forţe au organizat şi desfăşurat activităţi specifice în vederea combaterii fenomenului infracţional în mediile de risc criminogen şi creşterea autorităţii structurilor de aplicare a legii.

 Oamenii legii au constatat 9 infracţiuni flagrante fiind depistate 10 persoane care au săvârşit fapte de natură penală şi au fost aplicate 140 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 41.040 lei.

A fost depistat în flagrant numitul Tiberiu C., de 30 ani, din Brezoi, care conducea pe drumurile publice un autoturism fără a poseda permis de conducere. Acesta era în stare de ebrietate, iar pentru oprirea lui s-a folosit armamentul din dotare. Asupra suspectului s-a găsit un cuţit cu lama de 9 cm. Cercetările continuă  sub aspectul infracţiunilor de conducere fără permis, refuz recoltare probe biologice şi portul fără drept de arme albe în loc public.

În parcarea unui motel din zona Defileul Oltului, au fost identificate Crina T. şi Carmen T. care atrăgeau persoane de sex masculin în vederea întreţinerii de relaţii sexuale în schimbul unor foloase materiale.
Acestea au fost  sancţionate contravenţional conform art.2 pct.6 din Legea nr.61/1991 republicată cu amenzi în valoare totală de 3.250 lei.

A fost depistat Tudorel C., din Racoviţa, în timp ce transporta material lemnos pentru care nu deţinea documente de provenienţă şi transport.
  
 Materialul lemnos, a fost confiscat, iar susnumitul a  fost sancţionat contravenţional  conform prevederilor Legii nr.31/2000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe