Situaţia locativă, problema numărul unu a râmnicenilor

miercuri, 10 martie 2010

Situaţia locativă, problema numărul unu a râmnicenilor

O sesiune de audienţe încărcată emoţional s-a desfăşurat miercuri dimineaţa la Primăria municipiului, peste 26 de persoane venind în faţa viceprimarului Eusebiu Veţeleanu cu probleme personale, cele mai multe cauzate de situaţia locativă. Cu răbdare, viceprimarul Veţeleanu le-a explicat celor care au întrunit un punctaj insuficient pentru a beneficia de repartizarea uneia din unităţile locative în curs de finalizare la fostul cămin de bătrâni din Ostroveni că municipalitatea va continua construcţia de locuinţe, urmând să dea în folosinţă, cel mai târziu în primăvara viitoare, un alt lot de apartamente sociale şi că ierarhizarea în funcţie de punctaj a dosarelor solicitanţilor s-a făcut în baza criteriilor impuse de guvern şi a actelor depuse de fiecare solicitant la dosar.

Alte probleme abordate în cadrul acestor audienţe au fost necesitatea construirii unui cimitir în Parhohia ”Sfântul Andrei” din zona Inăteşti sau propuneri de modificare a Planului Urbanistic de Zonă Ostroveni Sud, document urbanistic ce va fi supus aprobării consilierilor locali în şedinţa din 15 martie.

Oaspeţi din 6 ţări la Primăria Râmnicului

Sâmbătă, 13 martie, la ora 11, Primăria municipiului va fi gazda a 50 de tineri din Bulgaria, Germania, Italia, Norvegia, Polonia şi Suedia prezenţi la Râmnic în cadrul programului internaţional Comenius ”Pe urmele faimoşilor oameni de ştiinţă”. Oaspeţii din cele 6 ţări europene au programate în aceeaşi zi şi întâlniri la Prefectura Vâlcea, la Consiliul Judeţean şi la Inspectoratul Şcolar. La solicitarea acestei din urmă instituţii, primarul interimar Romeo Rădulescu a asigurat organizatorii că vor primi tot sprijinul posibil din partea administraţiei locale pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a vizitei tinerilor europeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe