Nu putem juca finala Ligii la Vâlcea, ci în Capitală!

miercuri, 10 martie 2010

Preşedintele chimist Ioan Gavrilescu:

„Nu putem juca finala Ligii la Vâlcea, ci în Capitală!”

Preşedintele Clubului Sportiv Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat că dacă echipa vâlceană va ajunge în finala Ligii Campionilor va fi nevoită să joace în Sala Ioan Kuns Ghermănescu din Bucureşti, deoarece sala de la Râmnicu Vâlcea nu este omologată de EHF. "Am încercat toate variantele posibile. Nu avem cum să facem o capacitate de 3.000 de locuri. Nu se poate din punct de vedere tehnic.

Nu putem ajunge nici măcar la 2.800 de locuri, caz în care puteam cere o derogare la Federaţia Europeană de Handbal. Dacă vom ajunge în finală putem juca numai la Bucureşti, este singura noastră variantă. Oricum, eu sunt sigur că Sala Polivalentă din Bucureşti se va umple până la refuz dacă ajungem în finală. Oltchim poate strânge fără probleme 5.000 de spectatori, gândiţi-vă numai câţi oameni vor face deplasarea de la Râmnicu Vâlcea", a spus Gavrilescu.

„Neagu nu pleacă de la Oltchim!”

Referitor la situaţia handbalistei Cristina Neagu, preşedintele grupării vâlcene afirmă că că nu se pune problema ca aceasta să părăsească Oltchimul înaintea expirării contractului. "Ştiu că s-a scris că Neagu are oferte de la Viborg. Pe adresa clubului nu a venit nimic oficial, poate danezii au vorbit numai cu ea. Oricum, Cristina are contract cu Oltchim până în anul 2011 şi nici nu se pune problema să plece până atunci. Oricum, vom negocia cu ea prelungirea contractului. Cristina Neagu este netransferabilă", a spus Gavrilescu.

Preşedintele campioanelor crede că şi Ramona Maier va rămâne la Vâlcea, chiar dacă extremei îi expiră contractul în această vară: "Şi despre ea am auzit că este dorită la Hypo Viena sau ETO Gyor. Eu cred că va rămâne, aşa am înţeles din discuţiile preliminare pe care le-am avut cu ea. Este o handbalistă de care Oltchim are nevoie în continuare şi îi vom face o nouă ofertă".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe