Intoxicările mediatice vin de la duşmanii PD-L

miercuri, 10 martie 2010

Romulus Bulacu, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PD-L Vâlcea:

Intoxicările mediatice vin de la duşmanii PD-L

Tiberiu Pîrnău

Cum în ultima perioadă au apărut tot felul de intoxicări mediatice referitoare la faptul că Romulus Bulacu, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PD-L Vâlcea, l-ar „vorbi de rău şi s-ar bucura de răul lui Mircia Gutău“ am dorit să aflăm şi punctul de vedere al acestuia. Romulus Bulacu a făcut următoarele precizări: „Eu nu am vorbit niciodată negativ despre Mircia Gutău.

Ţin la el, ca la fratele meu. Am fost o echipă unită, am luptat în politică umăr la umăr ani de zile. Se duce o campanie de intoxicare mediatică, care are ca scop discreditarea PD-L Vâlcea şi dezbinarea noastră. Am dorit chiar să merg la el, să stau de vorbă cu el. S-a spus că aş fi fost cu Dorel Jurcan în Austria şi l-am bârfit pe Mircia. Nu este adevărat! În Austria am fost singur. Noi suntem în continuare alături de Mircia Gutău, îl vom susţine până în pânzele albe! Îl vom susţine moral.

Eu îi condamn pe cei care merg la el şi îi spun tot felul de aberaţii, de minciuni. Se urmăreşte destabilizarea partidului. Sunt convins că Mircia Gutău va analiza foarte bine lucrurile şi va realiza care este adevărul. Eu am spus întotdeauna şi repet şi acum: Mircia Gutău este cel mai bun primar din ultimii 20 de ani, a schimbat în bine faţa oraşului, a dezvoltat proiecte de modernizare a municipiului fără precedent.“

„Nu susţin ideea unui sondaj pentru candidatul la Primărie“

Întrebat cum crede că va evolua procesul în cazul fostului primar, Romulus Bulacu a spus că: „Sper că justiţia va face dreptate şi-l va achita pe primarul nostru. Râmnicu Vâlcea are nevoie de el! Îmi doresc acest lucru din tot sufletul. Am fost şi sunt alături de el şi de familia lui greu încercată. În cazul nefericit în care nu se va da o sentinţă favorabilă, PD-L are opţiuni viabile pentru candidatura la Primăria Râmnicului. Propunerea lui Mircia Gutău, de fapt nominalizarea pe care a făcut-o pentru viceprimarul Romeo Rădulescu, mi se pare una extrem de raţională şi de bun simţ.

Personal, nu susţin realizarea unui sondaj de opinie pentru stabilirea unui candidat la primărie. Este o perioadă de timp foarte scurtă până la alegeri. Cred ca în asentimentul meu sunt şi cei mai mulţi dintre colegi, dintre membri de partid, cu mici excepţii. Normal este să candideze din partea noastră, a PD-L, la alegerile pentru funcţia de primar, unul dintre cei doi viceprimari, cel care este acum primar interimar, Romeo Rădulescu. El este la conducerea efectivă a Primăriei, cunoaşte problemele administraţiei locale şi proiectele în derulare demarate de Mircia Gutău şi are cea mai bună vizibilitate în rândul râmnicenilor.

Cu siguranţă că el va putea să continue aceste proiecte de dezvoltare a oraşului. Deocamdată, aceasta este o părere personală. Noi vom analiza, vom reflecta, toate aceste aspecte în forul de conducere al partidului, ne vom consulta şi cu conducerea centrală a partidului şi vom adopta cea mai potrivită decizie. Ceea ce vreau să subliniez este faptul că nu vom lua nici o hotărâre până nu vom şti exact ce se întâmplă în cazul lui Mircia Gutău.“ - a mai adăugat Romulus Bulacu, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PD-L Vâlcea.    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe