Aurel Vlădoiu, vicelider al grupului parlamentar PSD

miercuri, 10 martie 2010

Aurel Vlădoiu, vicelider al grupului parlamentar PSD

Deputatul social-democrat Aurel Vlădoiu este convins că PSD va redeveni principala forţă politică din ţara noastră. Parlamentarul a apreciat că românii s-au săturat de experienţa „Băsescu” şi îşi doresc recâştigarea locurilor de muncă pierdute, pensii şi salarii decente, dar şi siguranţa zilei de mâine.

Reprezentantul PSD a anticipat, totodată, că PSD va câştiga detaşat alegerile locale din iunie 2012, parlamentarele din acelaşi an, iar în 2014, candidatul PSD va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. „Eu sunt convins că, în turul doi al alegerilor prezidenţiale din 2014, va fi candidatul PSD şi, în acelaşi timp, cred că în 2014 nu va mai fi acea alianţă anti-personală care poate că ne-a şi dăunat. Cred că, în 2014, dreapta şi stânga vor veni cu câte un candidat puternic şi bătălia va fi mult mai ideologizată şi mai puţin personalizată decât a fost anul trecut”, a spus social-democratul.

În urmă cu câteva zile, deputatul Aurel Vlădoiu a fost ales vicelider al grupului parlamentar PSD, condus de Victor Hrebenciuc. Având în vedere acest aspect, dar şi faptul că Ion Cîlea, liderul PSD Vâlcea, a fost ales la congres vicepreşedinte la nivel naţional al partidului, Aurel Vlădoiu se arată convins că, de acum înainte, vocea judeţului nostru va fi auzită mult mai puternic la Bucureşti. „Organizaţia de la Vâlcea, la toate alegerile din ultimii ani, a obţinut rezultate bune şi foarte bune. Cele două funcţii obţinute de domnul preşedinte Ion Cîlea şi de mine reprezintă, dacă vreţi, şi o recunoaştere a muncii echipei de la Vâlcea”, a subliniat Aurel Vlădoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe