Sparle si soparle

miercuri, 3 martie 2010

Sparle si soparle

• Iată că la solicitarea a zeci de mii de şoferi nemulţumiţi şi a mai multor parlamentari de Vâlcea, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Argeş, Cornel Moldoveanu, a fost schimbat din funcţie chiar de către directorul CNADNR Bucureşti, Paul Ogaru. Cornel Moldoveanu se face vinovat de „bombardarea” drumului DN 7 Râmnicu Vâlcea – Piteşti, pe porţiunea din dreptul localităţii Morăreşti. Şeful de la CNADNR a venit în cursul zilei de luni la Piteşti pentru a opera schimbarea, Moldoveanu fiind înlocuit cu un alt drumar, Sebastian Aldea. Motivul demiterii îl constituie modul de derulare al activităţii secţiei de la Piteşti în perioada care a trecut, dar şi slaba implicare în refacerea şi asfaltarea drumului Piteşti – Râmnicu Vâlcea.

• Conducerea Socom Moda Sârguinţa continuă să sfideze Primăria Râmnicului şi Consiliul Local. Profitând de absenţa fostului primar Mircia Gutău, cei de la Socom încalcă cu un tupeu fantastic o hotărâre de consiliu local, în dispreţul miilor de vâlceni care sunt nevoiţi zilnic să privească clădirea mizerabilă din centrul Râmnicului. Concret, la mijlocul lunii ianuarie, conducerea Socom a căzut la înţelegere cu Primăria, iar Consiliul Local a dat o decizie prin care cei de la Moda Sârguinţa trebuiau să demareze, în maxim 45 de zile, lucrările de renovare şi demolare parţială a clădirii dintre River Plaza Mall şi Winmarkt Mall. Iată însă că cele 45 de zile au trecut, iar cei de la Socom Moda Sârguinţa nu dau semne că ar intenţiona să demareze lucrările de modernizare a „clădirii”.

• Cameleonul politic tatuat Ilie Amuzan visează cai verzi pe pereţi, sperând că va ajunge vreodată primar al Râmnicului. Probabil că omul s-a plictisit la Primăria Călimăneşti, şi, de aceea, vrea să schimbe „aerul”. În cei şase ani de mandat, Ilie Amuzan nu se poate lăuda cu nici o realizare remarcabilă prin Călimăneşti, cu atât mai puţin atunci când era director al ADP Râmnicu Vâlcea. Omul s-a pregătit intens pentru alegerile de la Primăria Râmnicului şi, de aceea, a decis să-şi facă domiciliu de flotant în Râmnicu Vâlcea. Numai că, pentru a putea să candideze, Ilie Amuzan trebuia să-şi facă mutaţie completă, ca localitate de reşedinţă, fapt ce ar fi condus la pierderea mandatului de primar de Călimăneşti. Oricum, PSD Râmnicu Vâlcea l-a trimis la plimbare pe tatuatul din Călimăneşti, întrucât acesta a obţinut doar 5 voturi din vreo 70 de voturi...

• Deputatul PSD Aurel Vlădoiu are toate şansele să candideze la alegerile parţiale, organizate în Râmnicu Vâlcea în data de 18 aprilie 2010. Parlamentarul se bucură de susţinerea preşedintelui Victor Ponta şi deţine forţa necesară să coaguleze în jurul lui oameni de afaceri puternici, care să-i susţină campania electorală. De asemenea, Vlădoiu se bucură de o imagine mult mai bună în municipiu decât Gigi Matei...spre exemplu. Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, îl preferă, totuşi, pe Remus Grigorescu - fostul prefect. Tocmai de aceea orice sondaj la PSD va fi apă de ploaie. Punem pariu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe