Romulus Bulacu anunţă că PD-L Vâlcea funcţionează la capacitate maximă

miercuri, 3 martie 2010

• Chiar dacă liderul partidului este închis la Colibaşi,

Romulus Bulacu anunţă că PD-L Vâlcea funcţionează la capacitate maximă

Reprezentanţii Partidului Democrat-Liberal (PD-L) Vâlcea au anunţat, la începutul acestei săptămâni că, deocamdată, nu vor arunca în luptă un candidat pentru alegerile de la Primăria Râmnicului, asta pentru că toţi membrii de partid sunt convinşi că Mircia Gutău va reveni pe fotoliul de edil-şef. De aceiaşi părere este şi Romulus Bulacu, prim-vicepreşedintele PD-L Vâlcea, cel care a precizat că organizaţia judeţeană a partidului se confruntă cu o „situaţie specială”, după ce liderul formaţiunii a fost închis la Penitenciarul Colibaşi.

„Noi, cei de la PD-L Vâlcea, suntem absolut convinşi că este o situaţie temporară, iar domnul Mircia Gutău se va întoarce cât mai rapid în fruntea Primăriei Râmnicului. Îl aşteptăm în continuare pe Mircia Gutău să se întoarcă acasă. Oricum, vreau să vă spun că organizaţia judeţeană funcţionează la capacitate maximă, avem la conducere o echipă redutabilă, iar lucrurile merg pe un făgaş normal. În ultima perioadă de timp, s-au făcut mai multe evaluări ale organizaţiilor locale ale partidului care au avut rezultate slabe la alegerile prezidenţiale şi am decis întărirea şi reorganizarea filialelor. Printre structurile locale care au fost reorganizate aş enumera Voiceşti, Lădeşti, Lăpuşata, Galicea şi Stăneşti. La toate aceste organizaţii am găsit soluţii mai eficiente în perspectiva viitoarelor confruntări electorale”, a declarat Romulus Bulacu.

Pe de altă parte, prim-vicepreşedintele PD-L Vâlcea a mai anunţat că la jumătatea lunii martie reprezentanţi de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi de la Guvern vor organiza mai multe întâlnirii cu primarii din judeţul Vâlcea care sunt dornici să acceseze fonduri prin programe europene. Romulus Bulacu a precizat că sunt aşteptaţi să participe la întâlniri toţi primarii, indiferent de coloratura politică, având în vedere că partea de cofinanţare ce revine autorităţilor locale este garantată în întregime de către stat. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe