Romeo Rădulescu, atent la problemele râmnicenilor

miercuri, 3 martie 2010

Primăria pe mâini bune!

Romeo Rădulescu, atent la problemele râmnicenilor

Mai mult de două ore şi jumătate au durat audienţele acordate miercuri dimineaţa de primarul interimar Romeo Rădulescu, aproape 30 de persoane venind în faţa reprezentantului Executivului local cu diferite sesizări sau propuneri. O bună parte din problemele discutate s-au axat în jurul ierarhizării dosarelor de locuinţe sociale - listele finale fiind aprobate în ultima şedinţă de Consiliu Local - iar cei care au obţinut insuficiente puncte pentru a li se repartiza una din cele 93 de unităţi locative finalizate la fostul cămin de bătrâni au fost informaţi că şi cel de-al patrulea corp al ansamblului din Ostroveni urmează să fie transformat, până în cursul anului viitor, tot în locuinţe sociale.

Ca urmare a altor sesizări, s-a comunicat unui locuitor din zona străzilor Plopilor - Bicaz că în acest an se vor reabilita prin asfaltare aceste două artere de circulaţie, după ce au fost făcute lucrări de introducere a alimentării cu apă şi a canalizării, s-a dispus prelungirea cu încă o lună a asistenţei la Centrul Social de Urgenţă ”Ioana” pentru o persoană fără locuinţă şi s-a stabilit cu reprezentanţii unui sindicat al taximetriştilor o întâlnire la care să participe şi Biroul Siguranţă Rutieră al municipiului, atrăgându-li-se, totuşi, atenţia acestora asupra comportamentului uneori abuziv în trafic al unor taximetrişti, mai ales în zonele parcărilor taxi din strada Regina Maria şi de la intersecţia bulevardului Nicolae Bălcescu cu strada General Praporgescu.

Nu în ultimul rând, primarul interimar Rădulescu a prezentat unor reprezentanţi ai Federaţiei Naţionale pentru Protecţia Animalelor toată disponibilitatea administraţiei locale pentru o cât mai bună funcţionare a adăpostului de câini de la Feţeni, inclusiv prin încheierea unui parteneriat cu organizaţii nonguvernamentale din domeniul protecţiei animalelor în vederea gestionării în comun a acţiunii de sterilizare a câinilor fără stăpân din municipiu.

Întâlnire cu tineri britanici

Deşi tocmai ieşise dintr-o sesiune de audienţe care a durat peste două ore şi jumătate, primarul interimar Romeo Rădulescu a găsit vreme să participe la o întâlnire cu 20 de tineri britanici prezenţi la Râmnic în cadrul unui schimb de experienţă în baza programului Comenius Regio. Tinerii din Greenwich, membrii ai unei echipe care practică rugby-ul într-o variantă pentru copii, sunt de la începutul săptămânii oaspeţi a trei unităţi şcolare din municipiu: colegiile naţionale ”Alexandru Lahovari” şi ”Mircea cel Bătrân”, precum şi Şcoala Generală nr. 2. Primarul interimar Rădulescu, care a îndeplinit oficiile de gazdă alături de inspectorul general şcolar Gabriela Ene, le-a urat britanicilor o şedere cât mai plăcută în Râmnic şi şi-a exprimat satisfacţia pentru derularea în bune condiţii a acestui program de colaborare europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe