Accident grav la Drăgăşani

miercuri, 3 martie 2010

Accident grav la Drăgăşani

          
Marţi, 02 martie,  pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Drăgăşani, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea gravă a unei persoane.

Din primele cercetări a rezultat că, în timp ce conducea autotractorul DAF, în direcţia Craiova spre Râmnicu Vâlcea, George R., de 33 ani, din Horezu, a acroşat cu partea stângă faţă pe Ion G., de 56 ani, din Drăgăşani, care se angajase în traversarea străzii fără să se asigure. În urma impactului, pietonal a suferit vătămări grave.
   
George R. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negative.
Cercetările continuă în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Mulţumiri adresate oamenilor legii

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a ajuns o scrisoare de mulţumire adresată poliţiştilor din partea Asociaţiei de Proprietari 10 A Râmnicu Vâlcea. Reprezentanţii asociaţiei au dorit să mulţumească „pentru promptitudinea şi  profesionalismul de care au dat dovadă poliţiştii prezenţi în data de 27.02.2010 la imobilul asociaţiei şi care au sprijinit în depistarea  persoanei care a distrus şi însuşit cutiile poştale...;...agentul şef adjunct Turmei Adrian şi colegul său (n.r. este vorba de agent şef principal Lungulescu Constantin) au acţionat aşa cum ar trebui să o facă orice lucrător al Poliţiei Române, în slujba cetăţenilor...;... Drept pentru care vă mulţumim încă o dată!”.  

Vâlcean cu probleme psihice
Poliţiştii l-au convins să nu-şi dea foc

         
În seara zilei de 02 martie a.c., poliţiştii din Pesceana au fost sesizaţi de Mihaela D., din localitate, despre faptul că fiul său intenţionează să îi incendieze locuinţa.

Imediat, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului fiind solicitat şi sprijinul  pompierilor şi a luptătorilor Serviciului de Intervenţie Rapidă Vâlcea. Nicolae D., de 23 ani, se afla în podul casei  şi ameninţa că îşi va da foc, refuzând să coboare.
După mai multe ore în care poliţiştii au negociat cu Nicolae D., s-a reuşit imobilizarea acestuia şi internarea la Secţia de Psihiatrie Vâlcea. Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe