Gala Premiilor Asociaţiei Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România, la Horezu

miercuri, 20 ianuarie 2010

Gala Premiilor Asociaţiei Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România, la  Horezu

Duminică, 17  ianuarie 2010, la Sala de conferinţe din cadrul Casei de cultură Horezu a avut loc conferinţa de presă organizată cu prilejul desfăşurării Galei Premiilor Asociaţiei Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România. În acest an, oraşul Horezu a fost gazda acestei tradiţionale festivităţi, care vine să răsplătească atât pe ziariştii şi scriitorii care se exprimă în acest generos domeniu al turismului, cât şi pe profesioniştii din industria ospitalităţii care s-au remarcat în anul 2009.

Conform tradiţiei, de 17 ani încoace, în jurul datei de 15 ianuarie, o data cu omagierea poetului nepereche, Mihai Eminescu, Asociaţia Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România (AJTR) decernează premiile jurnaliştilor de profil. Oraşului Horezu, localitate cu rezonanţe cu totul speciale în industria turistică a României,  i-a revenit, în acest an, onoarea de a fi gazda Galei Premiilor AJTR pe anul 2009, de organizarea şi desfăşurarea evenimentului ocupându-se Primăria oraşului Horezu.

Alegerea oraşului Horezu pentru organizarea evenimentului, vine ca o recunoaştere a  potenţialului turistic de care dispune localitatea noastră, dar şi a preocupării susţinute a administraţiei publice locale pentru dezvoltarea turismului în zonă, promovarea valorilor şi bogatei moşteniri culturale, cu elemente de unicitate, în spaţiul european şi în lume.

    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe