Geoană este un fătălău, un laş care fuge de dezbaterile directe

duminică, 29 noiembrie 2009

Geoană este un fătălău, un laş care fuge de dezbaterile directe

Viceprşedintele PD-L, Cezar Preda, a afirmat, astăzi, la Buzău, că Mircea Geoană este "un fătălău, un laş, care fuge de dezbaterile directe cu celălalt candidat" şi a susţinut că acesta nu duce o campanie cinstită, mergând până la falsificarea unor imagini.

Vicepreşedintele PD-L consideră că filmuleţul care a apărut în presă în care Traian Băsescu ar fi lovit un copil în timpul unui miting electoral din 2004 este fals.

"Ceea ce s-a dat în presă vizavi de mitingul din 2004 e un fals. Traian Băsescu va ieşi preşedinte la o diferenţă mai mare decât credeau cei din PSD, fiindcă acest candidat al lor nu ştie să ducă o campanie cinstită şi acest fals, această minciună, acest primitivism, se întoarce ca un bumerang împotriva acestui candidat, un candidat care este laş, un fătălău care fuge de dezbaterile directe între el şi celălalt candidat la preşedinţia României", a susţinut Cezar Preda.

Potrivit democrat-liberalului, social-democraţii nu vor ca Mircea Geoană să participe la dezbaterile directe pentru ca românii să nu vadă "cât de laş, cât de slab şi superficial este".

"Şi-au făcut un calcul simplu, să nu îl vadă românii cât de laş, cât de slab şi de superficial este, ci românii să aibă impresia că trebuie să îşi aleagă preşedintele cu ce le spun la televiziunile lor Vîntu, Patriciu şi Voiculescu. Din această cauză le pronunţă Băsescu numele, pentru că s-au pus în slujba lui Mircea Geoană", a spus Cezar Preda.



În ceea ce priveşte imaginile puse în circulaţie de ziarul "Gardianul", liderul democrat-liberal a mai spus că "mâna preşedintelui a fost transformată într-o lovitură, iar acest lucru este dovedit".

Candidatul susţinut de PD-L la alegerile prezidenţiale, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, că îi face o invitaţie contracandidatului său, Mircea Geoană, pentru o confruntare la Palatul Parlamentului, care să aibă loc în această seară, afirmând, totodată, că, dacă nu acceptă întâlnirea, "Geoană poate primi o singură etichetă, aceea de laş".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe