Emilian Rouă, săgeata otrăvită a PSD-ului din sânul PD-L

duminică, 29 noiembrie 2009

Emilian Rouă, săgeata otrăvită a PSD-ului din sânul PD-L

Emilian Rouă, „săgeata“ otrăvită pesedistă aruncată în sânul PD-L Vâlcea s-a trezit din amorţire. Acest aşa-zis purtător de cuvânt al Filialei Judeţene a PD-L s-a apucat să arunce cu noroi tocmai în singurul ziar vâlcean care, la ora actuală, este sută la sută alături de Traian Băsescu. Ziaristul comunist Rouă a scris un comunicat de presă, prin care ne acuză pe noi că într-un anume fel am face jocul PSD-ului.

Sictir măi, îmbătrânitule în rele (am vrut să scriem javră bătrână, dar bunul simţ nu ne permite)! Fără a avea un contract de campanie electorală cu Organizaţia Judeţeană a PD-L, „Ziarul de Vâlcea“ i-a făcut campanie candidatului la prezidenţiale, Traian Băsescu. Înţelegi, domnule Rouă? Adică noi am scos bani din buzunar în această campanie electorală. Publicaţia noastră nu a primit nimic, aşa cum primeşti tu...inutil.

Aşa am considerat noi că este mai bine pentru viitorul copiilor noştri! Nu am mers pe „mai multe fronturi“ aşa cum au procedat toţi ceilalţi colegi ai noştri, pe care de altfel îi stimăm şi îi respectăm. Fiecare publicaţie are propria politică editorială. Motivele susţinerii noastre a candidatului Traian Băsescu este foarte simplu: Mircea Geoană este doar exponentul grupurilor de interese reprezentate de mogulii: Sorin Ovidiu Vântu, Dinu Patriciu şi Dan Voiculescu.

Mircea Geoană este de fapt Ion Iliescu, omul care ne-ar întoarce cu 20 de ani în urmă. Şi încă ceva, domnule Rouă, îl susţinem pe Traian Băsescu pentru că urâm comuniştii-pesediştii, aşa cum sunteţi şi dumneavoastră în gândire. Un ziarist comunist, fără talent, doar cu poftă continuă de parvenire în plan material şi social! (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe