Bolşevicii infractori, Cîlea şi Persu, vor să dea foc afişelor lui Traian Băsescu

duminică, 29 noiembrie 2009

Isterie pesedistă!

Bolşevicii infractori, Cîlea şi Persu, vor să dea foc afişelor lui Traian Băsescu

Cei doi comunişti din fruntea PSD Vâlcea, Ion Cîlea şi Dumitru Persu, au fost duminică, 29 noiembrie, protagoniştii unui scandal – monstru. Cei doi dinozauri politici s-au enervat la culme că Organizaţia PD-L Vâlcea „şi-a permis să expună fără a le cere acordul“ (râd şi curcile de infantilismul acestor fosile din mezozoicul politicii) pe panourile aparţinând Euro Media afişe în care Mircea Geoană este surprins într-o horă de mână alături de: Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mariean Vanghelie şi Viorel Hrebengiuc.

Pe Cîlea şi Persu i-a scos din sărite mesajul machetei electorale: „Dacă ei câştigă, tu pierzi! Să nu-i lăsăm!“. Cu un tupeu ieşit din comun cei doi au dat ordin derbedeilor din gaşca pesedistă să murdărească cu afişe pro – Geoană panourile de afişaj. De asemenea, au mobilizat mai mulţi membri de partid, care au început să se certe cu forţele de ordine din zonă.

Aceştia doreau, nici mai mult, nici mai puţin, să fie date jos aceste afişe electorale, deoarece „este murdărită imaginea lui Mircea Geoană, candidatul PSD“. Cîlea şi Persu s-au isterizat ca nişte femei bete în faţa trecătorilor, care îşi făceau cruce şi-şi scuipau în sân, spunând „Piei Satana!“. În cele din urmă, vandalii PSD au fost amendaţi de forţele de ordine pentru că au lipit autocolante roşii peste afişele PD-L. (N.T.)

Comunicatul Poliţiei

           La data de 28 noiembrie a.c., la ora 23.10, dispeceratul I.P.J. Vâlcea a fost sesizat telefonic de către preşedintele unui partid politic (adică de Ion Cîlea – PSD), cu privire la faptul că în zona centrală a municipiului Rm. Vâlcea se afla un panou în care erau expuse afişe electorale împotriva partidului reprezentat de acesta, solicitând a se lua măsuri faţă de cele sesizate.

          La locul indicat s-a deplasat echipa operativă care a constatat că în apropierea clădirii ROMTELECOM din Rm. Vâlcea, pe strada Calea lui Traian, se afla un panou publicitar din profil metalic, prevăzut cu geamuri faţă-verso pentru afişe.

        Conducerea judeţeană a partidului, împreună cu alţi 10 simpatizanţi prezenţi la faţa locului, au indicat pe panou existenţa a 2 afişe, menţionând că acestea conţineau mesaje împotriva partidului pe care aceştia îl reprezentau, solicitând a fi înlăturate.

          Persoanelor prezente li s-a atras atenţia să nu distrugă panoul şi să respecte, de asemenea, prevederile legale.

          Ulterior, în cursul nopţii, la ora 02.00, o parte din persoanele prezente au lipit pe acest panou mai multe autocolante în care era prezentat un candidat la preşedinţie, fapt pentru care filiala Vâlcea a partidului respectiv a fost sancţionată contravenţional, conform Legii 370/2004, art. 26, indice 1, litera „l”, cu 1000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe