ARESTAT PENTRU VIOL, TâLHĂRIE ŞI VIOLARE DE DOMICILIU

duminică, 29 noiembrie 2009

ARESTAT PENTRU VIOL, TÂLHĂRIE ŞI VIOLARE DE DOMICILIU

La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 03.30, poliţiştii au fost sesizaţi de către Ioana C., de 74 ani, din comuna Roeşti, cu privire la faptul că în aceeaşi noapte, un bărbat a intrat peste aceasta în locuinţă şi, sub ameninţarea unui cuţit, a fost forţată să întreţină raport sexual cu acesta. După consumarea actului sexual, făptuitorul a obligat-o să-i dea 115 lei,  bani pe care femeia îi avea în locuinţă.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate cu maximă operativitate de către poliţişti, în doar câteva ore aceştia au identificat autorul, fiind vorba de Sabin P., de 35 ani, din comuna Pesceana.

Astfel, datorită muncii intense a poliţiştilor, a fost soluţionat cu celeritate un caz care, iniţial, a fost înregistrat cu autor necunoscut.

 Faţă de Sabin P. a  fost  luată  măsura  reţinerii  pentru  o  perioada  de  24  ore, iar astăzi a fost prezentat instanţei de judecată cu  propunere  de  punere  în  mişcare  a  acţiunii  penale  şi  emiterea mandatului  de  arestare  preventivă pentru 29 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „viol”, „tâlhărie” şi „violare de domiciliu”, riscând o pedeapsă cu închisoarea între 7 şi 20 ani.

       
 În  baza  mandatului de arestare preventivă, Sabin P. a fost   introdus  în  arestul  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe