12 kilometri de “aventură” pe capota maşinii hoţilor care îi furaseră bijuteriile

duminică, 29 noiembrie 2009

12 kilometri de „aventură” pe capota maşinii hoţilor care îi furaseră bijuteriile

Un bărbat din comuna vâlceană Muereasca a fost purtat nu mai puţin de 12 kilometri pe capota maşinii unor ţigani care îi furaseră bijuterii din locuinţă. Constantin Stan a încercat să oprească sâmbătă, 28 noiembrie mai multe persoane de etnie romă să plece de la locul faptei, dar fără succes. După ce au furat o pereche de cercei din locuinţa bărbatului. În momentul în care au fost surprinşi de persoana vătămată au fugit cu autoturismul, Maria Trifu, (31 de ani),  Larisa Miclescu, (21 de ani), Luminiţa Văduva, (33 de ani),  Maria Velcu, (20 de ani), Persida Dragomir, (25 de ani) şi Gabriel Stoica (23 de ani), din Craiova au încercat să fugă, iar Stoica a trecut chiar cu roata stângă faţă a maşinii peste piciorul lui Ion Andreescu, iar pe un alt localnic, Nicolae Andreescu l-a lovit cu maşina.

În încercarea de a opri autorii furtului, Nicolae Andreescu s-a urcat pe capota maşinii, fiind transportat circa 12 kilometri, în direcţia Râmnicu Vâlcea. Autoturismul a fost oprit abia în zona Muzeului Satului de la Bujoreni, fiind blocat de ceilalţi şoferi. Ion şi Nicolae Andreescu au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Vâlcea, fiind diagnosticaţi cu „entorsă gleznă dreapta”, respectiv „suspiciune fractură incompletă gleznă dreapta”. Cei şase ocupanţi ai autoturismului au fost duşi la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru audieri, întocmindu-se dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Accident mortal la Vlădeşti

              
La data de 26 noiembrie a.c., ora 17.52, Nicolae P., de 30 ani, din comuna Păuşeşti Măglaşi, a condus un autovehicul VW Transporter pe DN 64, în comuna Vlădeşti, iar la Km. 122+341m a accidentat-o mortal pe VasilicaT., de 53 ani, din comuna Goleşti, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
             
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,  i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Accident grav la Râureni

La Râureni s-a produs în ziua de 27 noiembrie un accident rutier grav, din cauza efectuării unei întoarceri neregulamentare. Petre Burneci, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a condus o autoutilitară pe Drumul Naţional 64 când nu s-a asigurat corespunzător la întoarcere şi a fost lovit în partea stângă de un autoturism Ford Focus, condus de Ion Chiriţescu,  de 25 de ani, din Târgu Jiu, care circula regulamentar pe banda a doua, în aceeaşi direcţie de mers. Şoferul autoutilitarei a fost grav rănit. Un alt accident, soldat cu un mort s-a produs la Vlădeşti. Nicolae Pintice, de 30 de ani, din comuna Păuşeşti Măglaşi a condus un autovehicul VW Transporter şi a accidentat-o mortal pe Vasilica Toader, (53 de ani), din comuna Goleşti, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe