Sparle si soparle

miercuri, 25 noiembrie 2009

Sparle si soparle

• Un fapt „îngrijorător” l-am aflat de la Szocs Francisc, proprietar şi redactor şef al unei publicaţii electronice, care şi-a depus recent... demisia din organizaţia teritorială UDMR Vâlcea, în semn de protest pentru „modul nesimţit în care liderii udemerişti de la centru iau decizii fără a consulta proprii membri de partid”. Punem pariu că Marko Bela nici nu a auzit de Szocs Francisc şi de zbaterile lui politice sau ideologice?

• Săptămâna viitoare, preşedintele PD-L, Emil Boc, se va afla la Râmnicu Vâlcea. Cu această ocazie, organizaţia judeţeană de partid va pregăti un grandios spectacol în favoarea candidatului Traian Băsescu.

• Cu un tupeu şi o nesimţire fără margini, conducerea PSD Vâlcea a transformat Consiliul Judeţean Vâlcea în sediul PSD. Ion Cîlea, Dumitru Persu şi alţi fruntaşi social-democraţi organizează conferinţe de presă în... sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, iar fundalul este tapetat cu bannere şi afişe purtând sigla PSD-ului. Mai rămâne ca Ion Cîlea să pună în toate birourile clădirii tablouri cu poza liderului suprem, Mircea Geoană....

• Partidul Conservator a fost scos de Alianţa PSD+PC la Vâlcea! Cel puţin asta constaţi când te uiţi la afişele „politice” din Consiliul Judeţean Vâlcea, unde apare doar sigla PSD, fără partidul lui Dan Voiculescu.

• Liberalul Bogdan Pistol a început să viseze cu ochii deschişi la funcţii, acum după ce PSD şi PNL au bătut palma şi au vândut blana ursului din pădure. Reîntoarcerea la Oltchim, reluarea lucrărilor de renovare la şcolile din Vâlcea şi o viitoare susţinere la Primăria Râmnicului în 2012 – iată câteva din ţintele pe care şi le-a propus Bogdan „Ion Iliescu” Pistol pentru viitorul apropiat.

• „Bolnavii” din PSD Vâlcea încep să-şi revină brusc, odată cu speranţa că Mircea Geoană va deveni preşedinte al României. După ce Costi Rădulescu s-a dat „căzut la pat”, Ion Matei – un bolnav cu certificat medical – este văzut destul de des prin restaurantele Râmnicului sau pe la sediul de partid. Nici măcar pe la Consiliul Local nu mai trece... Punem pariu că dacă Mircea Geoană câştigă alegerile, toţii „bolnavii“ PSD-ului şi care s-au pripăşit pe la unele instituţii deconcentrate, se vor însănătoşi brusc!

• La rubrica de comentarii a site-ului www.ziaruldevalcea.ro am primit următorul text foarte interesant: „Cei doi corifei ai Consiliului Judeţean Vâlcea – C. I. si P. D. - au primit în anul 2008 câte 1.000.000.000 (un miliard) de lei vechi, fiecare, de la numitul M. D., patronul firmei M. Service, jud. Argeş, pentru a-i facilita obţinerea unor licenţe de transport pe raza judeţului Vâlcea. Iar în anul 2009, cei doi au mai primit aceeaşi sumă de la susnumitul în acelaşi scop.

În schimb, C. şi P. au intervenit la comisia paritară (formată în majoritate din funcţionari ai C.J. - deci subordonaţi ai celor doi corupţi), pentru favorizarea mituitorului. De asemenea, C. Şi P. au făcut trafic de influenţă şi la Marin Florian (pe când era şef la IPJ), continuând apoi la minerul, ajuns şi el sef al IPJ, Sărdărescu, pentru rezolvarea avantajoasă a unui dosar penal, pe care acelaşi patron şi firma lui l-au avut la poliţia judeţeana – ceea ce s-a şi executat. Aşa că, primirea de bani - MITĂ, de către cei doi corupţi, este un fapt obişnuit.“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe