NU VĂ LĂSAŢI PĂCĂLIŢI DE MINICIUNILE LUI ION CîLEA!

joi, 19 noiembrie 2009

Apel către vâlceni:

NU VĂ LĂSAŢI PĂCĂLIŢI DE MINICIUNILE LUI ION CÎLEA!

Chiar dacă pare paradoxal, aş putea să-i mulţumesc domnului Ion Cîlea pentru tot ceea ce a făcut în această campanie electorală pentru... candidatul Traian Băsescu. Într-adevăr, după minciunile neruşinate împrăştiate în ultimele săptămâni prin tot judeţul de domnul Ion Cîlea, vâlcenii s-au lămurit, în sfârşit, ce fel de oameni sunt în PSD şi pe cine trebuie să voteze la alegerile din 22 noiembrie.

Nu am dat replică la neadevărurile aruncate în ritm de mitralieră de domnul Cîlea pentru că eu şi partidul pe care îl conduc la nivel judeţean am fost ocupaţi în această perioadă să facem o campanie electorală corectă, de informare, bazată pe programe, pe discuţii cu fiecare om în parte.

Dar nu pot să nu reacţionez atunci când văd cum domnul Cîlea, reînviind manipulările care l-au făcut ”celebru” pe Ion Iliescu în anii '90, se foloseşte electoral de o întreagă categorie profesională - chimiştii de la SC OLTCHIM SA - pentru a-i instiga prin minciună şi pentru a le influenţa votul.

Cum puteţi minţi cu atâta neruşinare, domnule Cîlea, când Dumneavoastră, ca participant la discuţiile avute cu reprezentanţii Guvernului şi cu conducerea SC OLTCHIM SA, ştiţi foarte bine care sunt eforturile aproape supraomeneşti pe care Executivul ţării şi preşedintele Băsescu le-au făcut pentru ca această societate comercială strategică să meargă mai departe?

Cum îi puteţi privi cu seninătate pe oameni în ochi şi, în acelaşi timp, să le otrăviţi gândurile cu neadevăruri sfruntate, doar de dragul unui interes electoral? Şi cum vă mai puteţi privi în oglindă după ce aţi transformat o instituţie onorabilă - Consiliul Judeţean Vâlcea - într-o maşinărie electorală pusă în slujba Dumneavoastră, a acoliţilor Dumneavoastră şi a partidului din care faceţi cu toţii parte? Domnule Ion Cîlea, eu, ca vâlcean, alături de zeci de mii de alţi vîlceni, vă consider un mincinos cu gândire comunistă şi vă garantez că în 2012 minciunile pe care le debitaţi vor fi înlăturate prin votul alegătorilor!

În ceea ce îi priveşte pe chimiştii de la Oltchim, dacă Dumneavoastră preferaţi să-i stârniţi împotriva actualului preşedinte al ţării şi îi îndemnaţi la sentimente de ură, eu vreau să-i liniştesc spunându-le că în această săptămână Guvernul condus de premierul Emil Boc a obţinut prima tranşă a împrumutului ce îi va permite acestei societăţi comerciale să funcţioneze, aşa cum s-a promis în mod întemeiat, la capacitate maximă.

Iar spre deosebire de Dumneavoastră, domnule Ion Cîlea, eu nu le spun oamenilor cu cine să voteze, eu doar îi îndemn să cântărească cu atenţie tot ceea ce spun toţi candidaţii, dar şi reprezentanţii lor din teritoriu, îi îndemn să facă distincţie între adevăr şi minciună, între fapte şi vorbe şi doar apoi să dea votul lor celui pe care îl consideră cel mai potrivit să conducă ţara noastră.

Mircia Gutău
Preşedinte PD-L Vâlcea
Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe