Sparle si soparle

miercuri, 18 noiembrie 2009

Sparle si soparle

• Mai mulţi membri conducerea PNL Vâlcea şi-au exprimat nemulţumirea pentru că nu au fost invitaţi de patronul liberal de la Damila, Dan Niţu, la inaugurarea fabricii de ţiglă metalică de la Râureni. Asta demonstrează încă o dată afilierea lui Dan Niţu la „noua” conducere liberală, în speranţa că va prinde un post de deputat la următoarele alegeri parlamentare!

• Tot la inaugurarea întreprinderii Damila de la Râureni am putut constata un fapt hazliu: Meleşcanu, Norica Nicolai şi Ion Cîlea au dat autografe pe o tablă aflată în circuitul de producţie. Numai că, după aceea, muncitorii nu au băgat de seamă că tabla era „murdărită” de carioci, astfel că aceasta şi-a continuat călătoria pe bancul de lucru, iar apoi a ajuns o bucată de ţiglă metalică vopsită în roşu.

• O parte din şefii secţiilor de votare din Vâlcea sunt nemulţumiţi de banii pe care îi vor primi la alegerile prezidenţiale. Pentru aproape 50 de ore de stat neîntrerupt în secţiile de votare plus alte responsabilităţi, un preşedinte de secţie de votare primeşte doar ceva mai mult de 3 milioane lei vechi. La asta se adaugă o diurnă pentru deplasare şi mâncare de... 8 lei noi.

• Seară de seară şi zi de zi, postul lui Vântu-FNI, Realitatea TV, îl prezintă pe Mircea Geoană (zis Geoanov, după vizita în Rusia) în culori pastelate, iar moderatorii emisiunilor sunt nişte simple marionete. Orice psiholog cred că râde când vede disperarea celor de la Realitatea TV de a-l prezenta pe Geoană în faţa camerelor de luat vederi într-o lumină caldă, cu prim-planuri în care se încearcă sublinierea unei feţe blânde, încadrată de o frezură şi un costum, obligatoriu recomandate de consilierii americani. Totul pentru atragerea de voturi în favoarea lui... Ion Iliescu, Hrebenciuc, Vanghelie şi Dan Voiculescu.

• Salutăm decizia Ministerului de Interne de a-l înlocui pe Nicolae Sărdărescu cu Eugen Neaţă, în fruntea Poliţiei Vâlcea. În cele două luni de conducere, Nicolae Sărdărescu a ajuns să se certe cu toată lumea din instituţie, a creat o situaţie tensionată, iar spre final a ajuns să profereze ameninţări către presa locală, care nu-i cânta toată ziua în strună.

• Comandouri de tineri pesedişti, sub coordonarea „bolnavului” Costi Rădulescu, au ajuns să împânzească Râmnicul cu afişe şi autocolante cu chipul lui Mircea Ilici-Geoanov. Însă, oamenii lui Ion Cîlea nu au respectat nici o prevedere legală şi au pus materialele promoţionale peste tot unde au nimerit. Au ajuns să pună autocolante şi... pe jos, astfel că poza lui Mircea Ilici-Geoanov este călcată în picioare de mii de trecători.

• Corpul de Control al Primului Ministru este în „vizită de lucru“ la instituţia privatizată de PSD de o bună bucată de timp, Consiliul Judeţean Vâlcea. Sunt controlate toate documentele, aferente licitaţiilor publice din ultimii 8 ani. Vom reveni cu amănunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe