Prezidenţiabilul Crin Antonescu s-a pierdut pe drumul spre fabrica DAMILA

miercuri, 18 noiembrie 2009

I-a lăsat pe liberali cu „marfa-n soare“

Prezidenţiabilul Crin Antonescu s-a pierdut pe drumul spre fabrica DAMILA

Cu exact cinci zile înaintea alegerilor prezidenţiale, liberalul Dan Niţu, administratorul firmei Damila SRL Râmnicu Vâlcea, a inaugurat o nouă fabrică specializată în producţia ţiglei metalice, profilarea şi debitarea tablei. Unitatea este amplasată în zona Râureni, lângă societatea Oltchim SA. Dan Niţu a plasat strategic această inaugurare, pentru a-i creşte „cota de piaţă” candidatului la alegerile prezidenţiale Crin Antonescu.

Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar la eveniment nu a mai venit preşedintele PNL. Totuşi, pentru a nu-i lăsa pe invitaţi cu ochii în soare, conducerea PNL Vâlcea i-a adus la Râureni pe Theodor Meleşcanu, vicepreşedintele PNL, şi europarlamentarul Norica Nicolai.

La inaugurarea de marţi, 17 noiembrie, au fost prezenţi oameni poltici reprezentând tot spectrul politic, precum şi numeroşi oameni de afaceri sau directori de instituţii. Printre invitaţi i-am remarcat pe următorii: primarul Mircia Gutău, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, senatorii Laurenţiu Coca şi Emilian Frâncu, deputaţii Cristian Buican şi Sorin Zamfirescu etc.

După o prezenţă de 17 ani pe piaţă, SC Damila SRL a devenit al doilea jucător ca importanţă din România pe zona sa de activitate şi a atins în 2008 o cifră de afaceri de peste 100 milioane de euro. În momentul de faţă, Damila are depozite la Bucureşti, Timişoara, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Drăgăşani şi Măciuca. În cadrul companiei, lucrează peste 400 de persoane. SC Damila SRL a reuşit să realizeze investiţii masive în extinderea capacităţilor de depozitare, producţie şi prelucrare.

A deschis două secţii de procesare a oţel-betonului, la Râmnicu Vâlcea şi Bucureşti, un centru de producţie a plasei sudate, situat la Bujoreni, o staţie de betoane, amplasată la Gura Văii. Potrivit managerului general Dan Niţu, investiţia de la Râureni se ridică la suma de 2,5 milioane de euro şi presupune crearea, în primă fază, a aproximativ 40 de noi locuri de muncă. Cu aceeaşi ocazie, Damila a lansat pe piaţă şi ţigla metalică ecologică „Rodach”, primul brand al societăţii, dintr-o serie de multe alte produse. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe