Au fost prinşi criminalii de la Berislăveşti

miercuri, 18 noiembrie 2009

Au fost prinşi criminalii de la Berislăveşti

• Soţii Dumitru şi Elena Ivan au fost bătuţi până la moarte chiar de două rude: Marian Ivan, de 22 ani, nepotul victimelor şi Tudor Gheorghe, de 42 ani, unchiul acestuia

Poliţiştii vâlceni i-au identificat în timp record pe autorii crimei care a zguduit localitatea Berislăveşti în urmă cu 10 zile. Soţii Dumitru şi Elena Ivan au fost bătuţi până la moarte chiar de două rude: Marian Ivan, de 22 ani, nepotul victimelor şi Tudor Gheorghe, de 42 ani, unchiul acestuia. În fatidica noapte, cei doi au fost surprinşi de Elena Ivan în timp ce încercau să fure un ţap din gospodărie. Aceştia au bătut-o bestial pe femeie, după care i-au pus un căluş la gură şi au lăsat-o să se zbată într-o baltă de sânge.

La auzul ţipetelor, bătrânul Ivan a ieşit în curte şi a căzut şi el victimă unei ploi de lovituri aplicate de cei doi criminali. Marian Ivan şi Tudor Gheorghe, ambii domiciliaţi în Berislăveşti, fără ocupaţie, au acţionat cu sânge rece, lăsându-i pe cei doi soţi fără suflare. Ucigaşii au mers la casele lor liniştiţi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mai mult decât atât, au participat la înmormântarea familiei Ivan şi au ţinut doliu. Cei doi criminali au făcut parte din cercul de suspecţi încă din primele zile ale anchetei. Cel care a cedat primul şi le-a recunoscut anchetatorilor crima îngrozitoare a fost Marian Ivan, de 22 ani, nepotul victimelor.

Acesta nu a mai rezistat presiunii psihice şi a mărturisit ceea ce a făcut în noaptea zilei de 8 noiembrie. Celălalt asasin, Tudor Gheorghe, de 42 de ani, nu a recunoscut fapta, dar există suficiente probe, care-l acuză. Asupra acestuia planează suspiciunea că şi-a omorât chiar şi propria soţie în urmă cu ceva timp. Omorul respectiv nu a putut fi probat, însă de oamenii legii. (N.T.)
Comunicatul Poliţiei
 La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 8.30, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că două persoane din comuna Berislăveşti, soţ şi soţie, au fost găsite decedate în curtea locuinţei, ambele aflându-se într-o baltă de sânge, iar femeia era complet dezbrăcată.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă constituită la nivelul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, coordonată de procurorul criminalist, care a stabilit că moartea celor două persoane, Dumitru şi Elena Ivan, de 77, respectiv 72 ani, a fost violentă şi s-a datorat multiplelor leziuni provocate în zona capului, cu un corp contondent.
        
Cercetările, verificările şi investigaţiile efectuate în ultimele 9 zile de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Vâlcea, în colaborare cu o echipă din cadrul Direcţiei Investigaţii Criminale – Serviciul Omoruri, au condus la identificarea şi probarea activităţii infracţionale a lui Marian Ivan, de 22 ani, nepotul victimelor şi Tudor Gheorghe, de 42 ani, unchiul acestuia, ambii din comuna Berislăveşti, pe numele cărora s-a emis ordonanţă de reţinere de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe