Atacul pe tema Hayssam este o intoxicare electorală

miercuri, 18 noiembrie 2009

Atacul pe tema Hayssam este o intoxicare electorală

Este surprinzător cum a înţeles Mircea Geoană şi partidul din spatele lui să facă  campanie şi mai surprinzător este însă cum reprezentanţi ai societăţii civile, care şi-au asumat misiunea de a observa corectitudinea campaniilor electorale, nu semnalează opiniei publice acţiunile ilegale ale candidatului Mircea Geoană.

O să semnalez eu doar câteva pentru a nu monopoliza paginile ziarului şi anume:
         
Mircea Geoană foloseşte în scopuri politice oamenii daţi afară din justiţie. Ciprian Nastasiu a fost demis ca urmare a gravei neglijenţe în serviciu, a fost procurorul care a dispus cercetarea lui Omar Hayssam în stare de libertate şi acum este omniprezent pe ecranele tv ale trusturilor lui Vântu şi Voiculescu.

Ce încredere putem avea în scenariile avansate de acest om?

Mircea Geoana nu-şi aminteşte că Omar Hayssam, principalul sponsor al lui Adrian Năstase în 2004, este creaţia lui Ion Iliescu şi a sistemului ,,ticăloşit“, propus să candideze la alegerile pentru Parlament din 2004. Propunerea a căzut în ultima clipă datorită dublei cetăţenii, româno-siriană. A creat un imperiu economic în România, cu sprijinul unor nume grele din PSD: Viorel Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu, Adrian Năstase, Ristea Priboi, Ovidiu Muşetescu, Nicolae Văcăroiu.
Atitudinea pe care o afisează Mircea Geoana mă obligă şi pe mine să subscriu etichetei pe care i-a pus-o Ion Iliescu şi pe care o cunoaşte toată lumea.

Este inadmisibil să nu recunoască, că Preşedintele Traian Băsescu a condus celula de criză care i-a adus pe cei trei jurnalişti răpiţi în Irak şi că pe timpul mandatului sau, Omar Hayssam a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru terorism, iar în mandatul lui Iliescu se plimba cu avionul prezidenţial. PSD mizează pe faptul că dosarul este secretizat, conform angajementelor cu partenerii externi, iar preşedintele nu poate vorbi în apărarea sa. Practic, este legat de mâini şi de picioare. Acestea sunt adevăruri ale mandatului Preşedintelui Traian Basescu pe care nimeni nu le poate contesta.
           
„Maeştrii“ de campanie, Hrebenciuc şi Vanghelie orchestrează sustragerea de date confidenţiale din instituţii publice, lansează o diversiune pentru că vor ca oamenii să nu mai vină la vot, iar referendumul să nu treacă. Daca oamenii vin la vot şi spun DA la referendum atunci coaliţia Grivco îşi va pierde privilegiile.
   
Poveştile scornite de Ciprian Nastasiu şi Gaetan fac parte din arsenalul de diversiuni PSD-iste, ca să distragă atenţia electoratului de la programul electoral pe care nu-l cunoaştem pentru că lui Geoana îi este frică de dezbatere. La o confruntare directă trebuie să răspundă pentru toate minciunile din campanie: 25.000 de euro pentru românii care revin în ţară sau medicamentele gratuite trimise prin poştă. Mircea Geoană şi-ar dori ca dezbaterea să aibă loc la sediul PSD, iar moderator să fie Marian Vanghelie. Pentru PSD interesul electoral nu mai are nici o limită de decenţă. Apelează la orice măsură pentru a îşi proteja privilegiile.

Acesta este adevărul pe care trebui să îl cunoască românii.

Biroul de presă - deputat PD-L Sorin Zamfirescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe