Sparle si soparle

duminică, 15 noiembrie 2009

Sparle si soparle

• După ani de căutări „spirituale”, preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, şi-a găsit în sfârşit liniştea sufletească alături de... ţigani. Nu o spunem peiorativ, ci vrem doar să subliniem că Ion Cîlea a fost uns bulibaşă al unui ziar local. Mai precis, şeful PSD are calitatea de director onorific la publicaţia „Vocea Romilor”. Trailo bahtalo, am spune noi....

• Tot Ion Cîlea continuă să bată judeţul în lung şi-n lat, lăsând baltă treburile importante ale Consiliului Judeţean Vâlcea. Zilele trecute, preşedintele PSD Vâlcea s-a şicanat preţ de vreo oră cu deputatul Cristian Buican pe coclaurile din comuna Nicolae Bălcescu. Ion Cîlea speră în continuare că liberalii vor bate palma cu el la Consiliul Judeţean Vâlcea, în ciuda faptului că are un protocol încheiat cu PD-L Vâlcea.

• În cursul acestei săptămâni, doi primari de la PSD vor trece în barca democrat-liberalilor. Mutarea este sigură, însă deja alţi primari de la PSD şi PNL (în special din sudul judeţului Vâlcea) se pregătesc să treacă în tabăra lui Mircia Gutău, imediat după ce Traian Băsescu va câştiga un al doilea mandat de preşedinte al României.

• Socialistul Constantin Rotaru spune ziua ce visează noaptea. Comunistul capitalist se vede deja...Preşedintele României! Delirium tremens!!! Omul a luat-o razna de tot de când statul român îi plăteşte sepepist, care să-l păzească straşnic zi şi noapte pe prezidenţiabil. Nici cei trei membri PAS nu-i vor acorda votul veşnicului candidat looser. Nu avem nimic cu stimabilul domn Rotaru, dar campania electorală le întunecă raţiunea anumitor politicieni...

• Preotul State Burluşi de la Arhiepiscopia Râmnicului este un veşnic Gică Contra al breslei preoţeşti din judeţul Vâlcea. Omul vede peste tot numai conspiraţii transcedentale şi comploturi împotriva sistemului religios. Mai nou, s-a împotrivit cu o încăpăţânare de neînţeles numirii episcopului Emilian Nică la Râmnicu Vâlcea. Poate preotul Burluşi are motivele sale pertinente, care ne scapă nouă din vedere. În acest caz ar trebui să-şi justifice mai bine acţiunile.

• Fostul prefect al judeţului, Mircea Perpelea, este cap de afiş în presa din judeţul Argeş. Directorul adjunct de la BNR este acuzat de colegii noştri că s-a implicat în favorizarea unei firme de pază din judeţul Vâlcea pentru a obţine un contract la Universitatea de Stat din Piteşti. Studiem cazul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe