Salonul Internaţional de Hidraulică HERVEX a ajuns la cea de-a XVII-a ediţie

duminică, 15 noiembrie 2009

Salonul Internaţional de Hidraulică HERVEX a ajuns la cea de-a XVII-a ediţie

În perioada 18-20 noiembrie 2009, la Hotel Cozia, Călimăneşti Caciulata se va desfăşura cea de-a XVII-a ediţie a Salonului Internaţional de Hidraulică, Pneumatică, Elemente de etanşare, Mecanică Fină, Scule, Dispozitive şi Echipamente Electronice Specifice, Mecatronică – HERVEX 2009.

Devenit tradiţional, fiind unicul salon specializat în acest domeniu, HERVEX a reunit an de an întregul spectru de specialişti din România implicaţi în problematica hidraulicii şi pneumaticii, specialişti care au rămas în timp consecvenţi în eforturile de a dezvolta acest sector şi în ţara noastră.

Programul ediţiei 2009 cuprinde seminarii tematice, cursuri, prezentări de produse, servicii specifice şi demonstraţii practice necesare personalului implicat în exploatarea şi întreţinerea echipamentelor complexe.

Un element de noutate în acest an îl constituie evenimentul de brokeraj care va fi organizat în cadrul acestei manifestări în parteneriat de către Enterprise Europe Network – RO 4 Europe: Camera de Comert şi Industrie Vâlcea, IPA SA CIFATT Craiova şi ERBSN – IPA SA Galaţi, cu sprijinul INOE 2000 IHP şi Universitatea Politehnica Bucuresti.

Acesta oferă participanţilor o platformă de discuţii, oferindu-le posibilitatea de a compara şi de a accesa soluţiile oferite, precum şi de a răspunde şi a discuta cu specialişti şi potenţialii parteneri din România şi din toată Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe