Domnişoara “Crin-Photoshop”

duminică, 15 noiembrie 2009

Domnişoara „Crin-Photoshop”

Probabil că mulţi dintre oamenii acestei ţări nu au observat că un candidat la Preşedinţia României le zâmbeşte din afişe şi bannerele de campanie cu un aer „fals”? Nici nu aveau cum să observe, pentru că respectivele materiale de campanie au fost realizate de nişte profesionişti şi care au reuşit „performanţa” să-l întinerească pe Crin Antonescu cu 25 de ani. Căci despre Crin Antonescu, preşedintele PNL, este vorba....

Potrivit specialiştilor din domeniu, oamenii de campanie din spatele lui Crin Antonescu au vrut să-şi bată joc de preşedintele PNL pentru că nu este posibil să zugrăveşti poza candidatului în culori „artificiale”. Asta au făcut oamenii din echipa tehnică a lui Crin: i-au prelucrat grosolan poza în Photoshop, au şters ridurile de pe faţă, şi i-au camuflat pungile de sub ochi. Rezultatul: un cyborg de 50 ani, cu pielea perfect întinsă şi cu o privire pierdută. Trebuie să precizăm că toţi ceilalţi candidaţi la Preşedinţia României şi-au păstrat cu demnitate în poze semnele vârstei şi asta se vede cu ochiul liber pe orice afişe sau bannere.

Vă prezentăm alăturat poza lui Crin Antonescu în cele două faze: înainte de retuşare în Photoshop (dreapta), şi după retuşare (stânga).

Fiindcă tot suntem la capitolul glume, vă prezentăm care va fi echipa guvernamentală, în cazul în care Mircea Geoană sau Crin Antonescu câştigă alegerile prezidenţiale, echipă care va avea în componenţă 10 miniştri din Japonia (cu prim-ministru neamţ): Nimika Nuymoka, Yaspaga Shidute, Wreypostu Daybanu, Undeypliku Katesparg, Skimbaley Inparay, Winoakuma Kosuma, Furatzara Kutotu, Bagabany Labayatu, Totkumita Madeskurk, Nufurytu Furyo. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe