Tichete pentru două luni, date angajaţilor de la Ambulanţă

duminică, 8 noiembrie 2009

Tichete pentru două luni, date angajaţilor de la Ambulanţă

• În schimb, situaţia nu este tot atât de bună la Centrul de Transfuzii Sanguine. Cei 16 angajaţi ai centrului riscă să nu-şi mai primească salariile aferente lunilor noiembrie şi decembrie
Salariaţii de la Ambulanţa Vâlcea au primit săptămâna trecută tichetele de masă pentru două luni, în valoare de 300 de lei de persoană, lucru care a mai calmat lucrurile la instituţia respectivă. între conducerea unităţii şi sindicalişti. Directorul instituţiei, dr. Alecsandru Maiorescu a luat decizia ca membrii Comitetului Director să nu mai beneficieze de salarii de merit. Conducerea unităţii medicale intenţionează să rezolve zilele acestea şi problema datoriilor la combustibil. În schimb, situaţia nu este tot atât de bună la Centrul de Transfuzii Sanguine. 
Cei 16 angajaţi ai centrului riscă să nu-şi mai primească salariile aferente lunilor noiembrie şi decembrie. În plus, unitatea medicală a rămas şi fără materiale sanitare, iar de sporuri şi prime nici nu poate fi vorba. „În cazul în care situaţia nu se remediază, ne vom uni mai multe cadre medicale şi vom acţiona în judecată Institutul de Hematologie. Nu mai avem deloc nici vată, nici spirt, nici feşe, nici radioactivi sau soluţii pentru analize, nici chiar dezinfectanţi, aşa că le cumpărăm din banii noştri. Nici măcar o ladă frigorifică nu avem, din cea care să răcească aşa cum trebuie”, spune Luminiţa Rădulescu, lidera sindicatului de la Centrul de Transfuzii. Donatorii nu ocolesc însă instituţia, astfel că, de la începutul anului au fost înregistraţi 4.359 de donatori. (A.V.)
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe