Sparle si soparle

miercuri, 4 noiembrie 2009

Sparle si soparle

• Cântăreţul PNL-ului, simpaticul lider Ludovic Orban, a fost prezent săptămâna trecută în mijlocul liberalilor din comuna Păuşeşti Otăsău. După discursuri politicianiste şi îndemnuri populiste la vot, a urmat o masă îmbelşugată. Localnicii au fost serviţi cu mici, bere şi vin din abundenţă la cârciuma aparţinând viceprimarului Cătălin Avan.

Plata a făcut-o consilierul local Ion Chiţoiu, ruda fostului secretar de stat din Ministerul Finanţelor, Daniel Chiţoiu. În curând vom reveni cu o anchetă referitoare la matrapazlâcurile primarului Gheorghe Pîrvulescu, edilul care a reuşit „performanţa“ ca în doi ani de zile să nu organizeze nici o licitaţie pentru lucrările efectuate în localitate. Banii publici sunt direcţionaţi spre firme...prietene.

• Liberalii vâlceni au suferit o înfrângere usturătoare la alegerile de la Guşoeni. Doar 28 de voturi a reuşit să strângă candidatul PNL!!! Degeaba s-a plimbat prin comună avocăţelul „galben“ Victor Stănculescu, ca Vodă prin lobodă. La ultimele alegeri locale, PNL a obţinut la Guşoeni scorul de 20 la sută, acum a scăzut sub 2 la sută. Ce spuneţi, domnule preşedinte Cristian Buican? 

• Disperaţi că vor pierde alegerile, pesediştii vâlceni au angajat zeci de derbedei din judeţ, dar şi din afara acestuia, care în data de 22 noiembrie vor „păzi“ cu străşnicie ( a se citi: cu bâte şi muşchi umflaţi) secţiile de votare. Ion Cîlea şi compania doresc să intimideze alegătorii, prin metode de sorginte bolşevică. În acest timp, comandantul Poliţiei Vâlcea, Nicolae Sărdărescu, doarme în păpuşoi şi spune că este...imparţial! Râd şi curcile de „imparţialitatea roşie“ a domnului inspector şef!

• Terenul de sport din localitatea Orleşti, realizat de SC BOCRIS IMPEX SRL, a început să se degradeze, la nici un an de la inaugurarea sa.

• Preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea, Bogdan Pistol, a luat-o razna de tot. Copilul coleric al politicii vâlcene visează la un scor de peste 20 la sută  pentru Crin Antonescu în municipiu. Vrabia mălai visează, iar Bogdan Pistol se va trezi din vis, când va cădea din pat, lovit de realitatea nemiloasă pentru el! AMR-ul a început să curgă pentru pateticul Pistol, aflat în criză de...gloanţe.

• Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a dat un tun cu bani publici în valoare de 40 de miliarde de lei (contract nr. 12449/955 din 13.10.2009). O parte din bani se întorc la PSD, fiind folosiţi în campania electorală pentru Preşedinţie, în sudul judeţului. În această afacere sunt implicate două firme de construcţii cu patroni PSD. Aşadar, Preacinstitul are şi el păcate!

• Ştiţi câte locuinţe are Valentin Cîlea, fiul aceluiaşi Preacinstit, lider al PSD? Patru apartamente, cumpărate în ultimii doi ani. Valentin Cîlea este un simplu ofiţer de armată, iar soţia acestuia – funcţionar la Direcţia Finanţelor Publice Vâlcea. De asemenea, Valentin Cîlea se plimbă cu un autoturism marca Mercedes - ultimul tip, pe care soţia sa nu l-a trecut în declaraţia de avere. Agenţia Naţională de Integritate va avea de lucru în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe