Reacţia lui Traian Băsescu după respingerea Cabinetului Croitoru:

miercuri, 4 noiembrie 2009

Reacţia lui Traian Băsescu după respingerea Cabinetului Croitoru:

 „Voi lupta până când le va ieşi din cap că pot să pună mâna pe ţară. Şi ficatul, şi inima, şi mintea mea sunt sănătoase...”
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri după-amiază, la un miting electoral în Alexandria, că Parlamentul a picat al doilea Guvern pentru că de 5 ani politicienii şi cei din spatele lor "râvnesc" la privatizarea Poştei, a minelor de sare, a Transgaz sau a Transelectrica. "Asta e supărarea pe care o vedeţi la ei", a susţinut preşedintele, care a promis ca va lupta "până când le va ieşi din cap că pot să pună mâna pe ţară".

"Parcă îmi vine să nu mulţumesc Parlamentului pentru cadoul pe care mi l-a făcut trântind al doilea Guvern. Vă asigur că nu vor avea un Guvern pe care domnul Iliescu, domnul Voiculescu, domnul Hrebenciuc să-l poată manevra", a adăugat şeful statului. Singurele afirmaţii pe tema viitorului premier au fost acelea că cel pe care îl va alege va fi responsabil, "un prim-ministru care să facă ca Guvernul să lucreze pentru români".

"Nu le voi da satisfacţie nici de această dată", a subliniat Băsescu în uralele mulţimii, spunând că va opta pentru Guvernul pe care şi-l doresc românii. "Şi ficatul, şi inima, şi mintea mea sunt sănătoase şi nu voi ceda presiunilor mediatice. Iar cu nervii stau mult mai bine decât ei", a ameninţat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe