Pesediştii bolşevici Cîlea şi Persu bagă pumnul în gura presei libere

miercuri, 4 noiembrie 2009

Atac la libera exprimare! Iată cine îl susţine pe Mircea Geoană la Vâlcea:

Pesediştii bolşevici Cîlea şi Persu bagă pumnul în gura presei libere

Tiberiu Pîrnău

Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea, îi minte cu neruşinare pe vâlceni prin intermediul presei aservite. În dimineaţa zilei de marţi, 3 noiembrie, liderul roşu al judeţului a organizat o mascaradă de conferinţă de presă, prin care a înfierat cu mânie proletară publicaţia „Ziarul de Vâlcea“. Cei doi bolşevici, care conduc dictatorial Organizaţia PSD Vâlcea, Ion Cîlea şi liderul de facto Dumitru Persu, s-au dat în stambă în cel mai penibil mod la întâlnirea cu presa.

Unii dintre ziariştii prezenţi la aşa-zisa conferinţă de presă mai aveau puţin şi îi aplaudau la scenă deschisă pe cei doi politicieni îmbătrâniţi în rele. Nu putem să ne supărăm pe colegii, care sunt acum în solda lui Cîlea şi Persu. Nu avem cum să ne supărăm pe ei! Îi înţelegem: foamea este mult prea mare în această perioadă de criză morală şi economică, iar o mână de arginţi este de-ajuns pentru a le deforma iremediabil coloana vertebrală. După campania electorală, după ce gaşca de tip mafiot organizată în jurul bolşevicilor, roşii până în măduva oaselor, Cîlea şi Persu, se va vedea cu sacii în căruţă, ziariştii de tip „preş pro PSD“ vor fi aruncaţi ca nişte măsele stricate.

Preşedintele PSD Vâlcea minte cu neruşinare!

Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea, a urlat ca din gură de şarpe că: „Ziarul de Vâlcea minte! Nu l-am strâns de gât pe poliţist, ci am avut o discuţie calmă. Poliţistul Iordache a ajuns la spital pentru că a avut o criză de rinichi“. Minţiţi domnule Ion Cîlea! Minţiţi cu neruşinare! Arestaţi-ne, împuşcaţi-ne, dar noi vă vom spunem acelaşi lucru: MINŢIŢI! Nu este prima dată, când vă prindem cu minciuna! Există zeci de martori în comuna Guşoeni, care susţin contrariul! Aţi fost la poarta omului, cu o seară înainte de alegeri, aţi strigat la el şi dumneavoastră şi haidamacii, derbedeii, care vă însoţeau.

Suferiţi de amnezie? Vroiaţi ca omul legii să-şi depăşească atribuţiile, să facă perchiziţii la miezul nopţii în anumite locuinţe din Guşoeni. Şeful de post, pe care l-aţi acuzat că a făcut jocurile PD-L-ului în localitate, v-a explicat că legea nu-i permite să intre în casele oamenilor fără mandat de perchiziţie. Atunci, v-aţi înroşit la faţă, domnule Ion Cîlea, v-aţi pierdut minţile şi l-aţi luat de guler pe poliţist! „Nebunie temporară“ - aceasta este starea din acele momente a preşedintelui PSD Vâlcea, afecţiune psihică descrisă şi în cărţile medicale.

Nu uitaţi că erau de faţă soţia şefului de post şi copiii acestuia. Domnule Cîlea, l-aţi terorizat pe bietul om, l-aţi făcut să leşine, să cadă din picioare, să se îmbolnăvească! Cum puteţi să minţiţi acum cu neruşinare, că nu s-a întâmplat nimic din toate acestea? Aveţi curaj să vă duceţi în faţa familiei Iordache şi să-i spuneţi că a avut o iluzie optică în ceas târziu de noapte? Aveţi curaj, domnule preşedinte al PSD Vâlcea, să vă uitaţi în ochii copiilor poliţistului Iordache?!

Normal că poliţistul Iordache susţine acum contrariul. Îi este frică! Şeful lui direct, comisarul „pesedist“ Nicolae Sărdărescu, i-a sugerat că este bine să nu mai recunoască nimic. Cazul va fi muşamalizat...

Dosar penal pentru ADEVĂR

Vreţi acum, domule Cîlea, să ne faceţi dosare penale pentru că am avut curajul să spunem ADEVĂRUL! Atâta timp cât încă România este un stat de drept, un regim democratic, în care libertatea de exprimare este garantată prin Constituţie, vom continua să spunem, să scriem ADEVĂRUL, indiferent care vor fi repercusiunile!

Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea şi al Consiliului Judeţean Vâlcea, se comportă în judeţul Vâlcea ca un veritabil baron local. Primim informaţii din interiorul sistemului, că mahărul pesedist exercită presiuni asupra poliţiştilor şi procurorilor vâlceni să dispună începerea urmăririi penale împotriva noastră. Cîlea vrea să ne bage pumnul în gură, bolşevicul pesedist vrea să ne reducă la tăcere. Nu se va putea pentru că în România mai există în instituţiile statului oameni demni, verticali, corecţi, care nu stau drepţi în faţa politicienilor cu apucături totalitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe