Halucinaţiile lui Cîlea

miercuri, 4 noiembrie 2009

Comunicat de presă

Halucinaţiile lui Cîlea

Este greu de crezut că un preşedinte de Consiliu Judeţean şi totodată preşedinte a unei filiale de partid care emite aberaţii după aberaţii pe care le şi semnează, poate acuza PD-L Vâlcea că a creat „ stocuri importante de îmbrăcăminte şi încălţăminte pe care le-a depozitat în casele unor oameni şi în magazinele unor firme”. Mai mult, şeful pesediştilor vâlceni face pe justiţiarul şi atenţionează electoratul de rigorile legii. Probabil mai marele pesediştilor vâlceni nu doarme noaptea, are halucinaţii şi când se trezeşte împroşcă cu noroi în stânga şi în dreapta.

Dacă staff-ul PSD ar avea informaţii corecte acestea ar trebui aduse la cunoştinţa organelor abilitate pentru a se lua măsuri legale şi nu să improvizeze pentru a deruta cetăţenii de bună-credinţă. Disputa electorală care a devenit extrem de virulentă îi scoate pe unii pesedişti din minţi, care fac afirmaţii cu totul şi cu totul iresponsabile, doar să mai câştige câteva voturi.
Pesediştii fac prea mult caz de alegerile desfăşurate la Guşoeni pe 1 noiembrie, dar ei sunt cei care au provocat acolo tensiuni şi au intimidat alegătorii, forţând practic mâna acestora.

Îi felicităm că au câştigat alegerile, dar să nu uităm ca PD-L  a crescut la Guşoeni de la 7% la 38% , iar PSD de la 95% a scăzut aproape la jumătate.  În bătălia pentru prezidenţiale, folosiţi dragi adversari politici de la PSD şi de la celelalte formaţiuni politice, mijloace democratice şi nu doar minciuni şi injurii.

4.11.2009                                            
Biroul de presă PD-L Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe