Accident rutier mortal la Călimăneşti

miercuri, 4 noiembrie 2009

Accident rutier mortal la Călimăneşti

În data de 2 noiembrie, la ora 00.50 Nicu D., de  42 de ani, din Constanţa, în timp ce conducea un autocamion pe D.N. 7, la km. 202 + 500 m, în afara localităţii Călimăneşti, din direcţia Rm. Vâlcea spre Sibiu, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga semnalizată corespunzător cu panouri succesive, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe sensul opus,

intrând în coliziune frontală cu un autocar condus de Laurean B., de 66 ani, din comuna Gârda de Jos, judeţul Alba, între autocar şi versantul muntos fiind surprins un autoturism condus de Emil P., de  39 ani, din municipiul Piteşti, care circula în aceeaşi direcţie de mers cu autocamionul. Din spate, autocarul a fost lovit uşor de o autoutilitară condusă de Drăgan G., de 33 ani, din Timişoara.

Din accident a rezultat decesul lui Emil P., conducătorul autoturismului, rănirea gravă a lui Laurean B., conducătorul autocarului, cu diagnosticul: „amputaţie traumatică gambă stânga, fractură col femural stâng, fractură platou tibial drept, politraumatism prin accident rutier, stare critică”, precum şi rănirea uşoară a lui:

Nicu D., conducătorul autocamionului – „TCC acut închis, plagă scalp parietal stâng”, Alexandra B., de 24 ani, din comuna Gârda de Jos, judeţul Alba – „traumatism gambă dreapta prin accident rutier”, Maria P., de 18 ani, din comuna Gârda de Jos, judeţul Alba – „contuzie abdominală prin accident rutier” şi Cosmina C.– „TCC acut închis”, ultimele trei persoane fiind pasagere în autocar.

                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe