Valentin Cismaru a participat la prima conferinţă a Asociaţiei Mondiale Montane

duminică, 1 noiembrie 2009

• În China,

Valentin Cismaru a participat la prima conferinţă a Asociaţiei Mondiale Montane

Luna trecută, la invitaţia părţii chineze, Valentin Cismaru, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea a participat la prima conferinţă a Asociaţiei Mondiale Montane din Lushan - China. Invitaţia a venit ca urmare a preocupărilor CCI Vâlcea de a deschide noi contacte pentru oamenii de afaceri din Vâlcea şi România, aşa cum au fost cele materializate în participarea la Bienala din Plombiers Les Bains din Franţa.

Reprezentanţi ai organizaţiilor montane din 10 ţări (între care Australia, Austria, Brazilia, China, Filipine, Africa de Sud, Tanzania, Statele Unite ale Americii), au participat la Lushan în China la prima conferinţă a reprezentanţilor organizaţiilor montane din lume. Obiectivul conferinţei l-a constituit crearea oportunităţilor de cooperare şi dezvoltare economică pentru companiile din întreaga lume, zona noastră putând beneficia de contactele create cu acest prilej.

„Localitatea Lushan, în care s-a ţinut conferinţa, este una specific montană având similitudini cu localităţile balneare vâlcene, din acest motiv după următoarea conferinţă care  va avea loc de asemenea în China, pentru cea de-a treia ne gândim la o posibilă candidatură românească, dacă CCI Vâlcea reuşeşte o finanţare europeană în acest sens. Deschiderea în domeniul turistic pentru o asemenea manifestare ar avea cu siguranţă urmări pozitive în economia vâlceană, iar noul complex expoziţional şi de conferinţe Nord Oltenia ar fi un cadru potrivit”, susţine Valentin Cismaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe