Sparle si soparle

duminică, 1 noiembrie 2009

Sparle si soparle

• Pentru ca să fie în ton cu ideologia comunistă a PSD, primarul interimar al comunei Guşoeni, Nicolae Concioiu, şi-a decorat şi şi-a vopsit biroul în... roşu. Asta probabil la sfaturile şefului său politic, Ion Cîlea.

• Falsul avocat Bogdan Tudor va fi dat, în sfârşit, afară din barou. După mai multe ilegalităţi, după ce a folosit abuziv calitatea de avocat, după ce a înfiinţat pe bandă rulantă obşti de moşneni fictive, cei din Baroul Bucureşti şi Ministerul Justiţiei şi-au dat seama de „capacităţile” lui Bogdan Tudor, astfel că acesta nu va mai apuca sfârşitul anului 2009 în roba de avocat.

• Supăraţi de succesul preşedintelui Traian Băsescu, adversarii lui politici s-au gândit să contraatace... virtual, cu metode securiste. În acest fel, au lansat la apă un site plin de miniciuni şi atacuri la persoană, în speranţa că va prinde la public. Vă reamintim că adevăratul site de campanie al lui Traian Băsescu este www.basescu.ro.

• Dumitru Persu, preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Vâlcea, ţine cu dinţii pentru ca în acest organism să fie prezenţi doar persoane agreate de el. Din cele 12 posturi – câte revin potrivit legii – ATOP Vâlcea funcţionează numai cu 8 membri, după plecarea lui Ştefan Prală. Ultimul caz vine să întărească faptul că Dumitru Persu conduce PSD Vâlcea: consilierul judeţean Constantin Pîrvu a fost votat în partid să fie membru în ATOP, în locul lui Prală, însă Ion Cîlea, la ordinul expres al lui Dumitru Persu, a refuzat să pună propunerea pe ordinea de zi a şedinţei CJ Vâlcea de săptămâna trecută.

• Prin luna septembrie, când era încă subprefect al Vâlcii, Petre Ungureanu a condus o şedinţă a Comisiei judeţene de fond funciar, în care a comis o greşeală impardonabilă (din nou!). Mai mulţi proprietari au câştigat în instanţă terenuri care se aflau exact sub... instalaţiile şi clădirile Oltchim SA. Însă, pentru a scăpa definitiv de această problemă, Petre Ungureanu a emis următoarea „soluţie”: proprietarii vor primi la schimb terenuri tocmai la Malaia, în vârful muntelui Dealu Negru – Băgău, o zonă impracticabilă, fără drumuri de legătură şi în care se ajunge doar cu... elicopterul.

• La ultima rectificare de buget, Consiliul Judeţean Vâlcea a alocat muribundei instituţii numită Direcţia de Protecţie a Plantelor suma de 2,5 miliarde lei vechi, reprezentând datorii neplătite. Băieţii de la această fantomatică instituţie au tăiat doi ani frunze la câini, iar acum când s-a pus problema finanţării, au găsit înţelegere la comunistul Ion Cîlea, care i-a luat sub aripa lui ocrotitoare, pe banii publici.

• Ion Nicolae, acest Gică-Contra din Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, s-a împotrivit şi a avut ceva de comentat la aproape toate proiectele de hotărâri incluse pe ordinea de zi a şedinţei de săptămâna trecută. Curios, însă, Ion Nicolae îşi exprima dezacordul verbal cu unele propuneri ale Primăriei Râmnicului, însă atunci când trebuia să se pronunţe, vota... pentru, fapt ce l-a făcut pe primarul Mircia Gutău să exclame: „Se vede că v-a venit mintea la cap!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe