Marius Burlănescu, cel mai tânăr subprefect de Vâlcea din ultimii 20 de ani

duminică, 1 noiembrie 2009

Marius Burlănescu, cel mai tânăr subprefect de Vâlcea din ultimii 20 de ani

La sfârşitul săptămânii trecute, a fost completată echipa de la conducerea Prefecturii Vâlcea odată cu numirea în funcţia de subprefect a tânărului Marius Burlănescu. Acesta are vârsta de numai 31 de ani, iar înainte a fost director general al societăţii Hervil SA Râmnicu Vâlcea.

La evenimentul de instalare a subprefectului nu a fost prezent nici un oficial din Guvern, însă printre invitaţi i-am putut remarca pe prefectul Petre Ungureanu, subprefectul Ioan Filip, preşedintele PD-L Vâlcea, Mircia Gutău, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Romulus Bulacu. Marius Burlănescu va exercita funcţia publică de subprefect cu caracter temporar până la organizarea concursului în vederea ocupării definitive a postului.

Primarul Mircia Gutău a ţinut să precizeze că prefecţii şi subprefecţii sunt puşi în funcţie pe criterii politice, iar când sunt numiţi în funcţie nu mai au voie să facă politică. „Am spus atunci când am preluat conducerea Organizaţiei Judeţene a PD-L că voi păstra şi voi da credit foarte mare competenţei. După cum vedeţi, foarte puţini directori au fost schimbaţi, numeroşi oameni valoroşi care au aparţinut PSD-ului au rămas pe funcţii. Acelaşi lucru l-am făcut şi cu propunerea pentru cea de-a doua funcţie de subprefect.

În primul rând, domnul Burlănescu nu face politică. N-a avut până la vârsta de 31 de ani nici un carnet de partid. Este poate unic în România şi acest lucru cred că este un semnal, pentru că trebuie să intrăm în normalitate. Eu am mare încredere în tineri şi sunt convins că va face lucruri extraordinare. I-am acordat şi îi voi acorda în continuare întregul meu sprijin ca preşedinte al Partidului Democrat Liberal. Toţi cei trei, obligatoriu, nu vor face politică, iar eu cred că judeţul Vâlcea îşi va schimba mentalitatea”, a declarat liderul PD-L Vâlcea, Mircia Gutău.

Marius Burlănescu a spus că nu a făcut niciodată politică: „Atât timp cât voi fi în această funcţie, împreună cu prefectul Petre Ungureanu şi cu subprefectul Ioan Filip, voi încerca să-mi exercit atribuţiile de serviciu cât mai bine. Sunt un om de echipă şi vom face echipă şi vom lucra în echipă”. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe