Sparle si soparle

miercuri, 21 octombrie 2009

Sparle si soparle

• Preşedintele PSD Vâlcea, „Prea Cinstitul“ Ion Cîlea, a aranjat din postura sa de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea încă o licitaţie de câteva zeci de miliarde de lei pentru o firmă de construcţii a unui sponsor tradiţional PSD. Am intrat pe firul acestei afaceri cu bani publici şi vom reveni cu o anchetă pe această temă.

• Marinică Potop, directorul general al producătorului de vopsele Sarcom SA din Mihăeşti – Vâlcea, a fost consiliat, în anul 2008, de către compania Oxygen Finance, care i-a adus şi trei oferte de cumpărare a fabricii.

• Mai multe haite de câini vagabonzi bântuie prin cartierul Goranu de câteva săptămâni bune. Patrupezii s-au plasat „strategic” chiar lângă adăpostul de câini de la Feţeni şi lângă vila politicianului ratat Nicolae Pătru.

• Biroul prefectului Petre Ungureanu a intrat... în renovări. Nemulţumit de aerul care plutea în birou şi de culoarea pereţilor, Petre Ungureanu a decis să este mai bine pentru el dacă îşi zugrăveşte... visele în culori roz şi dacă aerul pe care îl respiră la birou nu are miros de trandafiri.

• Faxul de demitere a Vetuţei Ciocan, care a venit de la Ministerul Culturii, nu a fost dublat din păcate şi de numirea în aceeaşi funcţie a profesorului Florin Epure.

• Preşedintele unei filiale de partid din comuna Zătreni a fost implicat în urmă cu ceva timp într-un accident de circulaţie, în care el a fost cel vinovat. Accidentul s-a soldat cu pierderi materiale, urmând, conform legii, ca domnului Cristi să-i fie reţinut permisul de conducere. Acest lucru nu s-a mai întâmplat deoarece, se pare că, prefectul Ungureanu „i-a rugat“ pe poliţişti să-i restituie permisul fostului său coleg de partid.

• Ipochimenul de serviciu pe la mese şi chiolhanuri aşteaptă cu înfrigurare numirea ca director al Agenţiei Domeniilor Statului Vâlcea, în locul lui Ion Popescu-Sodă. De fapt, funcţia există doar pe hârtie, pentru că instituţia nu mai deţine terenuri sau clădiri. Prin această „mutare”, fostul vânzător de chiloţi de damă născut în satul Tanislavi speră să aibă un loc de tocat frunze la câini pe banii statului, după ce s-a milogit 6 ani prin birourile lui Frâncu şi Cîlea.

• În aceste zile, se poartă negocieri intense între PSD şi PNL pentru realizarea unei alianţe la nivelul Consiliului Judeţean Vâlcea. Prima mutare se va face după alegerile prezidenţiale, iar primul vizat de schimbare va fi vicepreşedintele Romulus Bulacu. Cu toate că liderul PD-L Vâlcea, Mircia Gutău, a anunţat că respectă integral protocolul cu PSD la Consiliul Judeţean, Ion Cîlea şi Dumitru Persu joacă incorect în spatele uşilor închise, fără nici un fel de remuşcare.

• Ion Stănescu, boss-ul din comuna Suteşti, şi-a angajat la primărie toate rudele şi toţi prietenii, fiind în prezent cea mai „aglomerată” primărie din judeţul Vâlcea din punct de vedere al numărului de salariaţi raportat la populaţie. Mare parte din cei aproape 35 de angajaţi trebuie lunar să „cotizeze” din greu la bunăstarea primarului, iar acest lucru... se vede cu ochiul liber!

• Primarul Mirea din Budeşti este implicat într-o afacere cu terenuri, care miroase de la o poştă. Miroase a ilegalitate. Mai este implicat şi un poliţist. Cei doi s-au gândit să ţepuiască un bătrân din localitate, in varsta de 80 de ani.

• Un primar PNL din sudul judeţului a trecut deja la PD-L. Edilul îl va susţine până în pânzele albe pe Traian Băsescu. Şi alţi primari din zonă îl vor ajuta pe Mircia Gutău să-şi realizeze obiectivul electoral de 40 la sută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe