Prefectul Ungureanu s-a spălat pe mâini de... situaţiile de urgenţă

duminică, 18 octombrie 2009

Iresponsabil! Îşi bagă picioarele în legile statului!

Prefectul Ungureanu s-a spălat pe mâini de... situaţiile de urgenţă

Anda Vlad

Noul prefect de Vâlcea, Petre Ungureanu, a lăsat să se înţeleagă că nu are timp pentru a gestiona probleme atât de puţin importante cum sunt situaţiile de urgenţă şi a afirmat că îi va lăsa pe specialiştii în acest domeniu să facă treabă în acest sens. Ungureanu a spus că ar fi mult mai bine ca cel care conduce Comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă să fie un specialist în domeniu.

„Sarcina noastră este aceea de a coordona activităţile de strictă necesitate. Îmi amintesc cum, în urma unor probleme legate de dezastrele naturii, s-a nimerit să fiu la Valea Mare chiar cu Anuţa Handolescu, prefect în acea vreme. Apa intrase în curţile rudarilor, iar aceştia, dorind să îşi salveze bunurile – mai precis porcul şi televizorul – i-au strigat prefectului ceva de genul: «Du-te…şi ia şi tu copiii!». Ori, nu pentru asta suntem noi în funcţie.

Este greu să intervii când nu ai pregătirea necesară şi, poate, mai mult încurci decât să ajuţi. Consider că cel mai bun lucru e să taci, să nu te bagi şi să asculţi specialiştii. Grigorescu a stat două săptămâni la Ocnele Mari, mai mult decât acasă. Important este să luăm toate măsurile, în consens cu activităţile derulate”, crede Ungureanu. Judeţul Vâlcea ar avea nevoie de circa 18 miliarde de euro pentru reglementarea tuturor problemelor legate de dezastrele naturale, dar fondurile lipsesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe