Patronul Bogdan Pistol uită să-şi plătească datoriile (I)

duminică, 18 octombrie 2009

Pe cine se bazează Crin Antonescu la Vâlcea: Prins de avântul politic,

Patronul Bogdan Pistol uită să-şi plătească datoriile (I)

Firma Bocris Impex SRL din Râmnicu Vâlcea, la care sunt asociaţi tânărul liberal Bogdan Pistol şi Cristian Eftimie, figurează cu o datorie de 250 milioane lei vechi către societatea Filaprod Drăgăşani, pentru unele lucrări executate dar neplătite. Pentru că nu şi-a încasat suma de la firma lui Bogdan Pistol, firma din Drăgăşani a dat în judecată SC Bocris SRL, iar primul termen de judecată este programat în data de 17 noiembrie 2009 la Judecătoria Drăgăşani.

Contactat telefonic, Bogdan Pistol a spus că e treaba administratorului Cristian Eftimie să explice care este situaţia reală de la firma Bocris SRL. „Nu ştiu exact acest caz, dar pot să vă spun că firma din Drăgăşani trebuia să execute o lucrare în beneficiul nostru, însă a construit mult mai mult decât îi cerusem iniţial prin contract. Eu sunt asociat la firma Bocris SRL, nu mă ocup direct de societate şi nici de acte, de aceea vă poate da mai multe detalii Cristian Eftimie”.

În schimb administratorul societăţii Filaprod, Dumitru Oprea, susţine contrariul: „Am executat lucrarea în întregime, conform înţelegerii cu Bocris Impex. Noi am primit banii, dar nu în totalitate. Ne mai datorează aproximativ 250 de milioane lei vechi. Am încercat să rezolvăm pe cale amiabilă această problemă, dar nu s-a putut. În consecinţă am apelat la justiţie, care sperăm că va face dreptate“.

SC Bocris Impex SRL, societatea care-i aparţine preşedintelui PNL Râmnicu Vâlcea, Bogdan Pistol, a fost înfiinţată în anul 2005, având ca principal tip de activitate: comerţul cu ridicata al produselor chimice. În aceşti ani, societatea s-a reprofilat pe construcţii şi a cunoscut o creştere fulminantă a cifrei de afaceri în anii în care liberalii au fost singuri la putere. Astfel în anul 2007, Bocris a înregistrat o cifră de afaceri de 31 miliarde lei vechi (cu doar patru angajaţi!), iar în anul 2008 – 22 de miliarde lei vechi. Gurile rele spun că firma lui Bogdan Pistol a executat foarte multe lucrări pe bani publici, la primăriile liberale, dar şi de altă coloratură politică: montări de geamuri termopan, terenuri de sport, lucrări la şcoli etc.  (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe