Sparle si soparle

miercuri, 14 octombrie 2009

Sparle si soparle

• Inginerul Mihai Bălan, directorul general al CET Govora, a început o nouă etapă în ceea ce priveşte viaţa personală. Mihai şi Lăcrămioara Bălan au decis de comun acord, în urmă cu câteva luni, că drumurile lor se vor despărţi. Chiar dacă din exterior se încearcă inflamarea acestei situaţii credem că, prin înţelepciune şi bun simţ, cei doi oameni maturi şi responsabili vor trece peste acest punct de cotitură din vieţile lor, cu sufletele şi conştiinţele curate. Stimată doamnă Lăcrămioara Bălan, unii avocaţi sunt nişte lupi ascunşi sub măşti de miei blânzi, care nu-şi urmăresc decât propriile interese!

• „Ziarul de Vâlcea“ investighează afacerea SOFICARM. Sute de hectare din zona Voineasa au ajuns în proprietatea unui fost şef de ocol silvic. Deaconeasa, că acesta este numele „bosului pădurilor vâlcene“, şi-a apropiat oameni din justiţie şi finanţe, „vânzându-le“ la preţuri ridicole suprafeţe însemnate de pădure pe Valea Lotrului. Am intrat în posesia acestor documente, pe care le studiem cu maximă atenţie.

• Chiar dacă afacerile sale sunt în declin, afaceristul Dumitru Becşenescu găseşte resurse să-şi îmbunătăţească standardul de viaţă. Recent fostul miliardar a obţinut o autorizaţie de la Primăria Râmnicului pentru a realiza următoarele lucrări la adresa din strada Calea lui Traian nr. 259 C: garaj, sală fitness, foişor, cramă şi împrejmuire.

• Pesedistul Mihai Persu face afaceri bune atât cu pedeliştii, cât şi cu liberalii. SC PERCOM CONSTRUCT SRL, societatea tânărului consilier local, s-a asociat cu liberalul Eugen Scarlat pentru a construi un ansamblu de locuinţe în strada Ştirbei Vodă nr.119 din Râmnicu Vâlcea. Pe filieră economico-politică, afacerile funcţionează chiar şi în condiţii de criză...

• Acelaşi Mihai Persu nu se prea descurcă cu orientarea pe străzile municipiului. Poate că tocmai de aceea i-a cerut primarului Gutău, prin adresă scrisă, o hartă detaliată a străzilor din Râmnicu Vâlcea. Şi când te gândeşti că stimabilul mai vroia să şi candideze la funcţia de primar!

• Traian Dobrinescu a acumulat bani cât să-i ajungă vreo trei vieţi de-acum înainte. Dobrinescu a muncit din greu în anii când a condus Regia Protocolului de Stat Filiala Olăneşti şi s-a reprofilat acum, fiind diriginte de şantier la lucrările de la vila din Dealul Malului. Se gândeşte în versuri, dacă trebuie să construiască şi acoperiş la piscina din curte. Vă lăsăm pe dumneavoastră, domnule poet, să puneţi ghilimelele acolo unde trebuie!   
 
• Teodor Florescu, magnatul gunoaielor, este înglodat în datorii. Nababul de altădată nu mai trăieşte pe picior mare. Are credite imense în bănci şi restanţe pe măsură. În disperare de cauză Florescu se gândeşte să apeleze la cămătarii din capitală, care îl aşteaptă cu braţele deschise. Acesta să fie începutul sfârşitului unei afaceri „puturoase“?  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe