Fonduri importante pentru angajaţii din sistemul de sănătate

duminică, 11 octombrie 2009

Guvernul PD-L a alocat

Fonduri importante pentru angajaţii din sistemul de sănătate

Printr-un act normativ adoptat de Guvernul Romaniei în 6 octombrie 2009, sistemului naţional de asigurări de sănătate i-a fost alocată suma de 2,8 miliarde RON (cca. 660 miloane Euro), care va permite depăşirea acestei perioade dificile.
Astfel, judeţului Vâlcea, prin grija autorităţilor guvernamentale, i-au fost alocate sume suficiente care vor  asigura, până la finele acestui an, drepturile salariale curente ale angajaţilor din unităţile sanitare cu paturi  (spitale) şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Instituţia Prefectului îi asigură pe toţi locuitorii judeţului că va depune eforturi pentru ca actul medical  - pe toate palierele sale, începând cu  medicina de familie şi terminând cu spitalele - să se desfăşoare în mod corespunzător, fără întrerupere.
De altfel, în perioada care a precedat încheierea  contractelor de furnizare a serviciilor medicale pentru anul 2009, CAS Vâlcea a avut o serie de întâlniri şi de discuţii cu aceşti furnizori, pentru a se înscrie în bugetul alocat fiecărui tip de serviciu, printr-o foarte atentă gosodărire a resurselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe