Sparele si soparle

miercuri, 7 octombrie 2009

Sparle si soparle

Reţeaua de telefonie Orange a cedat timp de mai multe ore în cursul zilei de miercuri. Zeci de mii de vâlceni s-au trezit că nu mai pot vorbi la telefon. Sute de mii de „vorbe de duh” s-au îndreptat cu această ocazie spre societatea Orange, care ar trebui să-şi ceară scuze pentru disconfortul creat clienţilor.

Primarul din Buneşti, Viorel Radi, a declarat câştigătoare a licitaţiei privitoare la construcţia unei baze sportive în localitate o societate de construcţii, care trebuia descalificată. Din dorinţa de a-şi vedea prietenii cu banii în buzunar cât mai repede, pesedistul Radi s-a grăbit nejustificat şi a comis greşeli pe bandă rulantă, care ar putea atrage în raza sa de activitate chiar şi DNA-ul. Vom reveni cu amănunte în numărul următor.

Fratele lui Radi, viceprimarul comunei Păuşeşti Măglaşi, are legături dubios de apropiate cu patronul unei societăţi, care lucrează la alimentare cu apă şi canalizare în localitate. Acelaşi viceprimar este implicat şi în afacerea „cumpăr creioane şi plătesc sute de milioane din bani europeni”. Pe larg, în curând.

Cehii de la CEZ, cei care ne distribuie energia electrică la preţuri piperate, ne sfidează cu tupeul lor ieşit din comun. După ce că ne jecmănesc, lună de lună, cu facturi umflate pe criterii numai de ei ştiute, acum au găsit de cuviinţă să arboreze la intrarea în sediul cumpărat pe doi lei (cel de lângă parcul Zăvoi) steagurile Cehiei. Aşa ne trebuie!

Costi Rădulescu dă dovadă de o nesimţire crasă. După ce în urmă cu o săptămână vorbea plin de emfază la televizor despre medicii care-şi permit în mod nejustificat să emită concedii medicale pe bandă rulantă, obligând Casa de Asigurără de Sănătate să plătească zeci de miliarde de lei, acum a intrat el însuşi în concediu medical. Politrucul Rădulescu este bolnav închipuit de dragul ciolanului, de care ţine acum cu dinţii. Degeaba! La muncă, nu la mână întinsă! Solicităm organelor abilitate să-i cerceteze cu maximă atenţie pe medicii care emit în această perioadă concedii medicale directorilor de instituţii publice. Procuratura trebuie să se autosesizeze şi să adopte măsurile care se impun împotriva celor care încalcă legea!     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe