Comuna Ioneşti are nevoie urgent de sprijin de la Consiliul Judeţean

miercuri, 7 octombrie 2009

Domnule Cîlea, lăsaţi puţintel politica deoparte!

Comuna Ioneşti are nevoie urgent de sprijin de la Consiliul Judeţean

Primarul Constantin Neagoe a dovedit că poate fi mai mult decât un bun manager de firmă. A preluat frâiele administraţiei de la Ioneşti şi a  realizat ceea ce alţii doar au putut să-şi imagineze. A început prin a desfiinţa cheltuielil,e care nu aduceau un beneficiu real primăriei şi oamenilor din comună. Toate resursele de care primaria dispunea le-a direcţonat pentu nevoile prioritare şi în acelaşi timp a depus eforturi pentru a atrage cât mai multe fonduri guvernamentale şi europene. Experienţa managerială i-a  folosit şi de această dată deoarece a reuşit să relizeze destul de multe lucruri, în beneficiul comunităţii.

Într-un timp relativ scurt, toate şcolile din Ioneşti au fost renovate şi dotate după cele mai exigente standarde. O mare parte din drumurile şi podeţele localiţăţii au fost relizate după  noile tendinţe. Totuşi se pare că există o problemă care depăşeşte competenţele primariei de la Ioneşti. Un grup de localnici ne-au semnalat că în şcolile localităţii nu au fost montate centralele termice. O altă nedumerire a acestora este aceea că se zvoneşte despre primarul lor că ar fi curtat de formaţiunea PD-L de la Vâlcea. Contactat telefonic  primarul Constantin Negoe ne-a confirmat situţia semnalată de localnici.

„Într-adevăr lipsesc centralele termice din şcolile comunei cu cel mai mare număr de locuitori din judeţ, singurul vinovat, fiind Consiliul Judeţean”. Totuşi primarul are încredere în promisiunile preşedintelui Cîlea care speră că în cel mult trei- patru zile va aloca fonduri  pentru plata acestor centrale cât şi pentru plata lucrărilor executate şi neachitate până în prezent. „Trebuie să avem grijă de micuţii noştri care vin zi de zi la şcoală deoarece există pericolul să se îmbolnăvească din cauza frigului“ a spus cu îngrijorare Neagoe. „Cât despre trecerea la PD-L, îl  asigură şi de această dată pe preşedintele Câlea că va juca corect şi loial, subliniind încă o dată că nu doreşte nimic personal decât binele localităţii.

Sper, să se înţeleagă la nivelul Consiliului Judeţean că trebuie să fie achitate neîntârziat facturile la lucrări pentru a  fi asigurate condiţii normale de trai locuitorilor din Ioneşti. Să nu uităm că iarna este foarte aproape şi este mare păcat ca aceşti copii nevinovaţi să sufere din neglijenţa altora, neglijenţă care în nici un caz nu aparţine Primăriei Ioneşti, deoarece noi am asigurat pe lângă tot ceea ce ne-a stat în putinţă şi lemnele de foc care la ora actuală sunt sparte şi aşezate în magaziile şcolilor din Ioneşti. Deci ceea ce a depins de noi am făcut. Acum trebuie să-şi onoreze datoriile şi promisiunile şi Consiliul Judeţean” a precizat primarul Negoe.   

O.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe