Istoricul Florin Epure revine la conducerea Direcţiei Judeţene de Cultură

duminică, 21 iunie 2009

Instanţa a hotărât suspendarea ordinului de demitere

Istoricul Florin Epure revine la conducerea Direcţiei Judeţene de Cultură

• Politruca Vetuţa Ciocan se vede nevoită să-şi facă bagajele şi să lase liber fotoliul de director al unei instituţii, care era, oricum, o pălărie mult prea mare pentru modesta profesoară de liceu

În urma renumitei Ordonanţe de Urgenţă a Guvernului 37/2009, directorul Direcţiei de Cultură Vâlcea, Florin Epure, a fost demis la data de 24 mai 2009, fiind exclus din instituţia în care lucrase ca funcţionar public încă din anul 2001. În locul lui Florin Epure, ministrul Theodor Paleologu o numise pe profesoara de Horezu, politruca Vetuţa Ciocan, care s-a urcat pe scaunul culrturii vâlcene deşi procesul era pe rol. Acţiunea în instanta, a fost făcută la data de 25 mai 2009, la Curtea de Apel Piteşti.

Curtea de Apel Piteşti a decis suspendarea executãrii Ordinului Ministrului Cuturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional, cu privire la demiterea din funcţia de director al Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional Vâlcea, a lui Florin Epure. În baza acestei hotãrâri definitive şi executorie, începând cu data de 22 iunie, istoricul Florin Epure revine pe funcţia de manager al instituţiei amintite mai sus. Curtea de Apel Piteşti a reparat o bună parte din nedreptatea care i-a fost fãcută lui Florin Epure, repunându-l în drepturi.

,,Deşi mulţi nu mi-au dat nici o şansă de a câştiga recursul intentat la Curtea de Apel Piteşti. Magistraţii argeşeni au făcut dreptate, reparând o parte din nedreptatea ce mi s-a facut” , a declarat Florin Epure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe